Malatya Spor Kulübü Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Spor :: > Türkiye'de Futbol > Diğer Takımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-04-2008   #11 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Cvp: Malatya Spor Kulübü

Kayısı tatlandı

Haftayı 3 puanla kapatan Malatyaspor, Ordu maçına kilitlendi. Teknik direktör Ömeroviç, rakiplerinin 11 maçta yenilmediğini belirterek, "Üç puan için mücadele edeceğiz. Biz de formdayız. Havaya girdik. Kalan 4 maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

kaynak:fotomac
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-09-2008   #12 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı

Eski 17-10-2008   #13 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı

Malatyaspor'da istifa!

Malatyaspor'da, yönetim kurulu üyesi Serkan Birer, "kişisel nedenlerle" görevinden istifa ettiğini bildirdi..

Serkan Birer, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ağustos 2008 tarihindeki kongrede göreve gelen Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetimin kendisini de layık görerek yönetime aldığını hatırlattı.
Serkan Birer, şunları kaydetti:
''30 Ağustos tarihindeki Malatyaspor Kulübü kongresinde Sayın Başkanım Haşim Karadağ ve değerli yönetim kurulu, kulübü sahipsiz bırakmayarak göreve gelmişlerdir. Daha önce de büyük bir mutlulukla çalıştığım değerli başkanım Haşim Karadağ, büyük bir vefakarlık örneği göstererek kulübü sahipsiz bırakmadı. Beni de yönetime layık görerek yönetime almasına teşekkür ederim. Ancak bu sürede Malatyaspor Kulübü'ne faydalı olamayacağımı düşündüğüm için görevimden affımı değerli yönetim kuruluna ilettim. Bu istifa tamamiyle şahsımla alakalıdır. Sayın başkanım ve yönetim kurulu ile hiçbir ilgisi yoktur. Malatyaspor'un bu gittiği yolda tüm yönetim kuruluna sonsuz başarılar dilerim.''
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
kulübü, malatya, spor
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Malatya Spor Kulübü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kasımpaşa Spor Kulübü Kral_Aslan Diğer Takımlar 37 04-09-2009 14:59
Gaziantep Spor Kulübü Kral_Aslan Diğer Takımlar 63 04-04-2009 20:38
Malatya - Merkez - Malatya Bilim ve Sanat Merkezi GÜLGECELER Okullarımız 0 27-09-2008 12:29
Malatya - Merkez - Malatya Spor Lisesi Bia Okullarımız 0 11-09-2008 15:26
Diyarbakır Spor Kulübü Kral_Aslan Diğer Takımlar 11 23-03-2008 19:42