| | #21 (mesaj-linki) | |
|
Gaziantepspor, Lige Galibiyetle Başladı Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in İlk Haftasında Kendi Sahasında Ligin Yeni Takımlarından Kasımpaşa'yı 2-0 Mağlup Ederek, Sezona Galibiyetle Başladı. Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında ligin yeni takımlarından Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek, sezona galibiyetle başladı. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bugün üç puanı aldığımız için mutluyuz ve galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Çok mutlu günümüzdü. İlk maçlarda hep riskli olabilir, ama biz 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, hedeflerinin sezonun ilk yarısında 25 puana ulaşmak olduğunu söyleyerek, "Maça çok iyi başladık. Ürettiğimiz pozisyonlar var. Oyunun başında bulduğumuz golün ardından skoru korumak için geri çekildik. Yeni oluşan bir takımız, iyi yoldayız. En azından oynayan ve oynamayan oyuncularımın tümünün bu maçı istemesi çok güzeldi. Kaçırdığımız goller vardı. Oyun gitti geldi, ama şöyle genele baktığınız zaman 3 puanı daha çok isteyen takım bizdik. Lige iyi başladık, inşallah bundan sonra böyle devam ederiz" dedi Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan ise, yeni bir takım olduklarını ve buna rağmen iyi bir futbol sergilemeye çalıştıklarını belirterek, "Öncelikle Gaziantepspor'u tebrik ediyorum. İlk yarı birçok pozisyon yakaladık. Bunlardan birini atabilsek ve maçın başındaki talihsiz golü yemeseydik sonuç çok farklı olabilirdi. Atılan ilk gole söyleyecek sözümüz yok. Tamamen kendi hatamızdan kaynaklandı. İkinci yarıda da bazı talihsizliklerimiz oldu. İstediğimiz gibi oynayamadık. Ama ne olursa olsan takım olarak iyi sayılırız. Yeni olmamıza rağmen yine de çok iyi oynadığımıza inanıyorum. Zamanla bu takım yerine oturacaktır. Sağ kanatta ve orta sahada daha iyi olmamız gerekiyor. Bu maç sonucuna bakarak her maç böyle olacak diye bir şey yok. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu. Gaziantepspor file bekçisi Ömer Çatkıç da, sezona 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "İyi futbol oynayan ve hep kazanmaya oynayan bir Gaziantepspor var. İnşallah bunu başararak iyi sonuçlar alacağız ve hedeflediğimiz yere geleceğiz. Gaziantepsporlu taraftarlar beni seviyor ve sevginin olduğu her yerde başarı vardır. İnşallah bu desteği sezon boyunca sürdürürler ve hep başarılı oluruz" ifadelerini kullandı. Kasımpaşa futbolcularından Yasin Sülün ise, Gaziantep'e puan için geldiklerini belirterek, "Buraya puan için gelmiştik. Sezonun ilk maçıydı, kendimize güveniyorduk. Gaziantepspor'dan puan alacağımıza inanıyorduk. Maçın başında yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. Umarım bundan sonraki maçlarımızda bunu yaşamayız" diye konuştu | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
|
ama ihşallah malübiyetle ayrılır
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Gaziantepspor'da neşeli idman ![]() Gaziantepspor, bir günlük iznin ardından hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde haftanın ilk antrenmanında Kırmızı-siyahlı futbolcular, gruplar halinde koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra dar alanda dört grup halinde dönüşümlü maç yapan oyuncuların hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Fenerbahçe maçı öncesinde yapılan antrenmanda sakatlanan ve arka adalesinde ödem oluşan kaptan Mehmet Polat ise, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Tecrübeli futbolcu Mehmet Polat'ın Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Bu arada Cumartesi günü Kamil Ocak Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak Gaziantepspor'un Cuma günü öğleden sonra kampa gireceği bildirildi. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| G.Antep kongreye gidiyor Gaziantepspor Yönetim Kurulu, Olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Alınan bilgiye göre, Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl başkanlığında Celal Doğan Tesislerinde toplanan yönetim kurulu, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, olağanüstü kongre 21 Ekim 2007 tarihinde yapılacak. 21 Ekim'de gerekli çoğunluk sağlanmazsa ikinci toplantının 28 Ekim 2007 tarihinde çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verildi. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın yeniden aday olacağı kongrede, seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. İbrahim Kızıl'ın dışında bazı Gaziantepli işadamlarının da şartlar uygun olduğu takdirde başkanlığa aday olmayı düşündükleri ifade edildi. -DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE YENİDEN ADAYIZ- Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker ise yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de yaşanan tüm sıkıntılara rağmen iddialı, ancak mütevazı bir kadro ile girdiklerini, herkesin beğeni ile izlediği bir takım yarattıklarına inandığını söyledi. Yönetim kurulu olarak Gaziantepspor için en iyisini yapmak üzere çaba gösterdiklerini, başarıyı yakaladıklarını ancak daha güçlü isimlerin de yer aldığı bir yönetimle yola devam etme kararı aldıklarını ifade eden Çeker, "Maddiyat konusunu da çözmek zorundayız. Başarı geliyor, şimdi güven tazelemek ve daha güçlü bir yönetimle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için olağanüstü kongreye gitme kararı aldık" diye konuştu. "Gaziantepspor bu kentin takımı. Bu kentin vizyonu. Gaziantep marka şehir diyorlar, işte gerçek marka Gaziantepspor'dur" diyen Bilal Çeker, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başkan ve biz yönetim kurulu üyeleri elimizi hatta gövdemizi taşın altına koyan insanlarız. En zor dönemde bu kulübe sahip çıktık. Şu anda ligde gerçekten iyi mücadele veriyoruz, ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımız düşüncesindeyim. Bizler gelip geçiciyiz, ancak Gaziantepspor kulübü kalıcıdır. Hem bu süreçte yönetim kurulunu bazı isimlerle güçlendirmek hem de genel kurulumuzdan güven oyu almak istiyoruz. Sezona girmeden önce herkesten destek beklediğimizi açıkladık. Kulübümüzü kalıcı gelir kaynaklarına kavuşturmak için çalışmalar yürütüyoruz. Gaziantepspor'u maddi yönden kalkındırmak, kalıcı gelir kaynaklarına kavuşturmak istiyoruz." "TARAFTARIMIZA SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ..." Yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcuların çalışmalarından son derece memnun olduklarını, geçmişte yaşananlardan gerekli dersleri çıkarttıklarını ifade eden Çeker, şunları kaydetti: "Çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Bu sezon herkes daha farklı bir Gaziantepspor izliyor. Geçmişte yaşanan sıkıntılardan gereken dersleri çıkardık. Takıma uyum ve katkı sağlayabilecek bir transfer politikası izledik. Teknik heyet ve futbolcularla uyum içerisindeyiz. İyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şüphesiz herşey dört dörtlük olmadı, eksiklikler var. Biz bu imkanlarla bunları yapabildik. İyi niyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarımıza söz verdiğimiz gibi çok koşan, mücadele eden, yenilgiyi kabul etmeyen, bol gol pozisyonu üreten ve savaşan bir takım izlettiriyoruz. Bunu hep birlikte başardık. Maçlarımızı izleyen taraflı tarafsız herkes Gaziantepspor'dan büyük keyif alıyor." Çeker, futbolculara, teknik heyete ve kulüp personeline söz verdikleri 1 milyon YTL'lik ödemeyi yaptıklarını, ilerleyen günlerde ise piyasaya ve kurumlara olan borçları ödemeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Hedef tutmadıAsbaşkan Çeker, istedikleri puanları toplayamadıklarını ifade ederek "Trabzon maçında takımdan patlama yapmasını bekliyoruz" dedi. LİGDE GERİYE DÜŞTÜK Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçına odaklandı. Asbaşkan Bilal Çeker 7 maçta 3 puan topladıklarına dikkat çekerek, "Hedefimizde sapma oldu. Hakem hataları ve şanssızlıklar yüzünden ligde geriye düştük. Ancak Trabzonspor maçında takımdan patlama bekliyoruz" diye konuştu. 6 PUANLIK MAÇ OLUR Puan kaybına tahammülleri kalmadığını ifade eden teknik direktör Mesut Bakkal ise "Trabzonspor maçı 6 puanlık bir mücadele olacak. Kalitemizi biraz sahaya yansıtsak üç puanı alarız. Takım formda" diye konuştu. Takımda sakat olan Özgür ve Sedlak, kadro dışı bırakılan Volkan idmanlara çıkmıyor. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) |
![]() G.Antep'te çıkış sözü Süper Lig'de son yedi maçta kazanamayan Gaziantepspor'da Trabzon karşılaşması öncesi sessizlik var. Kırmızı- siyahlı futbolcuların yöneticilere üç puan alma sözü verdikleri öğrenildi. Teknik patron Mesut Bakkal ise "Bizim tek sorunumuz şanssızlık. Trabzon deplasmanında kazanmak istiyoruz" dedi. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
| Gaziantep'te deprem! ![]() Futbolcular idmana çıkmadı, Mesut Bakkal'ın ise bugün istifa edeceği öğrenildi. 11.12.2007 Kırmızı-Siyahlı futbolcular 3 aydır alacakları ödenmediği gerekçesiyle dünkü idmana çıkmadı, Mesut Bakkal’ın ise bugün istifa edeceği öğrenildi.Şok gelişme Uzun bir süreden beri maddi imkansızlıklarla boğuşan Gaziantepspor’da futbolcular alacakları ödenmediği gerekçesiyle dün yapılması gereken idmana çıkmadı. 3 aydır para alamadıklarını söyleyen futbolcular antrenman yapmadan tesislerden ayrıldı. Yaşanan şok gelişmenin ardından teknik direktör Mesut Bakkal’ın da bugün yapacağı basın toplantısıyla istifasını açıklayacağı bildirildi. Araca el kondu Geçtiğimiz ay faturası ödenmedeği gerekçesiyle Celal Doğan Tesisleri’nin elektrikleri kesilmiş, bir hafta önce de kalorifer yakıtı alınamadığı vesıcak su bulunmadığı için yapılması gereken idman iptal edilmişti. Önceki gün de Arjantinli oyuncu Zurita’ya tahsis edilen araca trafik kontrolleri sırasında haciz konulması şaşkınlık yarattı. Futbolcuların duruma büyük tepki gösterdiği kaydedildi. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| G.Antepspor'da şok gelişme Gaziantepspor'da futbolcular, paralarını alamadıkları gerekçesiyle bugün antrenmana çıkmadı. Gaziantepspor'da futbolcular, alacakları ödenmediği için bugün antrenmana çıkmama kararı aldılar. Teknik direktör Mesut Bakkal, futbolcuların, birikmiş paralarını alamadıklarını ileri sürerek antrenmana çıkmadıklarını söyledi. Bu duruma çok üzüldüğünü belirten Bakkal, ''Her kulüpte yaşanan sıkıntıları yaşıyoruz. Futbolcularımız, alacaklarının söz verildiği halde ödenmediğini belirterek antrenmana çıkmadılar. Kulüp başkanı İbrahim Kızıl Gaziantep'e gelmediği için görüşme sağlanamadı. Bekleyiş sürüyor. Anlaşma sağlanırsa antrenman yapılabilir'' dedi. BAŞKANLA GÖRÜŞME Trabzonspor ile dün izleyenlerin zevk aldığı bir maç yaptıklarını ifade eden Bakkal, son dakikada yenilen golle yenik duruma düştüklerini ve bu nedenle morallerinin bozulduğunu bildirdi. Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Gaziantepspor, çok şanssız maçlar çıkarıyor. Oyuncularımız 90 dakika boyuncu mücadele ediyor, gol arıyorlar, buluyorlar ama sonuçta yeniliyoruz. Böyle çok maç oynadık. Ben öncelikle oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Beraberliği de sağladık ama bir anlık konsantrasyon bozukluğu, birazcık garanti oynamamamız mağlup olmamızı sağladı. Maçın özellikle ikinci yarısı çok zevkli geçti. Futbolda galibiyet de var mağlubiyet de var. Ama 2-0'lık skordan sonra 2-2'yi yakaladık. Sonra son dakikalarda yediğimiz golle 3-2 mağlup olmamız bizi üzdü.'' Bakkal, kimi sıkıntıları görüşmek üzere kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile biraraya geleceğini, daha sonra geniş bir açıklamada bulunabileceğini sözlerine ekledi. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Mesut Bakkal istifa etti! Ligde uzun bir süredir galibiyet hasreti çeken ve dün futbolcuların antrenmana çıkmaması ile sonuçlanan maddi kriz içersindeki Gaziantespor'da teknik direktör Mesut Bakkal'ın görevinden istifa ettiği bildirildi. Ligde kötü günler geçiren ve ekonomik sıkıntılarla boğuşan Gaziantespor'da teknik direktör Mesut Bakkal'ın görevinden istifa ettiği bildirildi. Mesut Bakkal'ın kulübün ekonomik sıkıntıları nedeniyle istifa ettiği öğrenildi. Celal Doğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Mesut Bakkal ve Hasan Çetinkaya, kulüpte yaşanan son olayları değerlendirdi. Yaklaşık 6 ay önce Gaziantepspor Kulübü'nde teknik direktör olarak görev aldığını belirten Bakkal, "Geldiğimiz ortamda Gaziantepspor'a zarar vermemek, içeride yaşanan bazı iyi veya kötü sorunlar takım olgusunu engellediği için istifa ettim" dedi. Gaziantepspor Kulübü'nde görev yaptığı süre içinde destek veren herkese teşekkür eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Coşkulu, arzulu ve istekli bir takım bıraktığımı düşünüyorum. Oynadığımız oyuna kamuoyu tarafından sürekli destek vardı. Bu takımın ligde çok daha iyi işler yapacağını biliyorum. Bundan sonra da bu futbolcuların katkıları ile daha iyi işler olacağını ümit ediyorum. Takımı ayakta tutmaya çalıştım. Buradan ayrıldığımı için olumsuzlukları konuşmanın bir faydası yok. Zaten herkes her şeyi biliyor. Anlatmaya gerek yok. Sözü uzatmaya gerek yok. Yarattığım takım beni ve spor kamuoyunu mutlu ediyor. Sorunsuz, problemsiz, aslan bir gibi takım bırakıyorum. Bu takımın iyi işler yapacağını eminim." ü Görev yaptığı süre içinde takıma inanılmaz emek verdiğini, namuslu ve dürüst çalıştığını anlatan Bakkal, "Harcadığım emek takdir edilir, edilmez o ayrı konu. Takımın oluşumunda önemli adımlar attık. Mağlup olsa bile son dakikaya kadar mücadele eden, karakterli bir takım oluşturdum. İçim ferah ayrılıyorum. Kalma için çaba sarf edildi, ancak bunun bitmesi gerekiyor. İnşallah yeni gelen hoca da, bizim sağladığımız katkıyı o da yapar. Ama Gaziantep halkı bunu inanın hak etmiyor" diye konuştu. "GAZİANTEP HALKI TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN" "Bireyler gelip geçicidir, Gaziantepspor kalıcıdır" diyen Bakkal, şunları kaydetti: "Gaziantepspor köklü bir kulüptür. Buranın halkı takımına sahip çıkmak zorundadır. Takım içinde Muratları, Metinleri ve Ahmet Arıları çıkarttık. Mutlu ayrılıyorum. Bu sıkıntılı ortamda takım olgusunu oluşturamadığımız için istifa yolunu seçtim. Ama başarılı işler her zaman takdir edilir. Dün yaşanan antrenman gerginliği teknik direktörlük hayatımda ilk kez başıma geldi. Futbolcularıma profesyonel olduklarını, işlerini yapmalarını gerektiğini söyledim, ama olmadı. Teknik direktörle futbolcular karşı karşıya gelmemeli. Herkes her şeyi anlattığı için tekrarlamaya gerek görmüyorum. Gerçekleri görmemek ise çök kötü. Ama en kötüsü belden aşağı vurmak. Futbolcularımdan hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçını kazanmalarını ve bana hediye etmelerini istedim." Bakkal, paracıl bir insan olarak gösterilmeye çalışıldığını, bunun doğru olmadığını savunarak, "Kol kırılır yen içinde kalır dedik ve sorunları kimseye anlatmadık. Zarar vermek istesem haftalar önce istifa ederdim. Bir de benim paracıl olduğum iddiasını ortaya attılar. Gaziantepspor'dan üç prim alacağım var. Bunu personele dağıtmalarını söyledim. Takımımı ayakta tutmak için her şeyi yaptım. Futbolcu burada hak edişini alıyor, kimse kimseye sadaka vermiyor. Gaziantep halkı artık dönüm noktasında, ya dönecek, ya dönecek" dedi. Genel menajer Hasan Çetinkaya da Gaziantepspor'da kurumsallaşma anlamında olumlu işlere imza attıklarını belirterek, herkesin hakkını helal etmesini istedi. Bakkal ve Hasan Çetinkaya, tesislerde futbolcularla vedalaştıktan sonra Ankara'ya hareket etti. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
| G.Antep'te iki deprem Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile kulüp genel menajeri Hasan Çetinkaya, görevlerinden istifa etti. Bakkal, "Geldiğimiz ortamda kulübe zarar vermemek ve içeride yaşanan bazı kötü sorunlar takım olgusunu engellediği için istifa ettim" dedi. Başkan İbrahim Kızıl ise "Dimdik ayaktayız, yolumuza devam ediyoruz. İlk devrenin sonuna kadar takımı alt yapı antrenörümüz Bünyamin Süral çalıştıracak" şeklinde açıklama yaptı. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gaziantep, kulübü, spor | antep spor futbolculari, gaziantep futbolculari, gaziantep futbolcularinin isimleri, gaziantep saglik spor kulupleri, gaziantepspor futbolculari, |
Gaziantep Spor Kulübü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kasımpaşa Spor Kulübü | Kral_Aslan | Diğer Takımlar | 37 | 04-09-2009 13:59 |
| Konya Spor Kulübü | P.u.S.u | Diğer Takımlar | 44 | 04-04-2009 19:18 |
| Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor - Sakaryaspor Maçı - 30 Ağustos 2008 | Kral_Aslan | Bank Asya Birinci Lig | 0 | 09-09-2008 12:16 |
| Alpella Spor Kulübü | Kral_Aslan | Basketbol | 1 | 12-01-2008 18:17 |
| Gaziantep Belediye Spor Kulübü | Kral_Aslan | Diğer Takımlar | 0 | 19-07-2007 11:03 |