| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sony NWZ-B133/R Mp3 Çalar![]() SONY NWZ-B133/R MP3 ÇALAR ·Sarsıcı düşük frekanslı sesler sağlayan tek tuşla bas güçlendirme ·Şık “Güçlü Aydınlatıcı” kırmızı LED müziğin ritmine uygun olarak yanıp söner ·Popüler mp3 ve WMA ses dosyası biçimlerini çalar ·Doğrudan Windows Media® Player'dan veya Windows Gezgini'nden kolayca içerik sürükleyip bırakın ·1 GB bellek 245 adete kadar sevdiğiniz parçaları saklar (128 kbps) ·Ses ekolayzeri (4 ön ayar ve 2 özel ayar) müziğinizin en iyi ses karışımıyla çalınmasını sağlar ·Hızlı Şarj işlevi - 3 dakika şarj edin ve 90 dakika kullanın. Tam şarj 16 saate kadar dinleme süresi sağlar ·3 satır renkli LCD ekran müzik ve sanatçı adını okunabilir şekilde görüntüler ·Yerleşik kayıt işlevi ses yanında, USB kayıt yeteneği olan Hi-Fi sistemlerden müzik kaydetmenizi sağlar Teknik özellikler Çalma ve gösterme ·3 Satır LCD ekran (Arkadan Aydınlatmalı LCD) ·Güçlü aydınlatıcı (Kırmızı LED) ·5 bant ekolayzer ·Müzik Arama Yöntemleri : Klasör / Tüm Şarkılar / Sanatçı / Albüm / Çalma Listeleri / Tür / Yayın Yılı ·Müzik Çalma Modu Normal / Tekrar / 1 Şarkı Tekrar / Karışık Tekrar ·M3 Kaydet ve Oynat ·Sürükle ve bırak ·Bas güçlendirme ·Ses kaydı ·mp3, WMA (DRM olmayan) ·Ana ünite üzerinde nokta grafikli LCD ·16 saate kadar kesintisiz müzik çalma ·70 dakika şarj süresi (Tam şarj) ·Yüksek hızlı veri transferi ·USB Bağlantısı Bellek ·1 GB bellek (yaklaşık 889 MB) Birlikte verilen aksesuarlar ·Kulaklıklar (Sony MDR-E708) ·Windows Media® Player 11 (CD) ·WALKMAN® (CD) için Media Manager ·Hızlı Başlangıç kılavuzu ·Dahili Şarj Edilebilir pil 5 x 17,98 TL = 89,90 TL Tek ödeme ile 89,90 TL (KDV Dahil) Havale ile 89,90 TL (KDV Dahil) Kaynak:Teknosa.com | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sony NWZ-B133/R Mp3 Çalar
1 Hafta önce 2gb + radyolu olanından aldım tasarımı şık fakat ben müziği yüksek sesle dinlemeyi seviyorum bu mp3 çalar da ses açısından bende sınıfta kaldı ses çıkmıyor ve radyosuda tam randımanlı çalışmıyor sanki mp3 çaları radyo dinlerken hareket ettirdiğimde radyo yayını bozluyor açıkcası fazla memnun kalmadım.... Yüksek sesle müzik dinlemeyi sevenler bendne tavsiye Philps ve Sony markalı ürün almasınlar bunlardan ses çıkmıyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çalar, mp3, nwzb133 veya r, sony |
| nwz b133, walkman nwz b133 yazilim yukleme, |
Sony NWZ-B133/R Mp3 Çalar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sony NWZ-B133/B Mp3 Çalar | Gabriella | Dijital Mp3 Player | 3 | 09-10-2009 17:33 |
| Ege - Gam Çalar | Yavru_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-02-2009 13:17 |
| İbrahim Tatlıses - Mavi Çalar | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 22:47 |
| Çalar Saat (Çalar Saat Kimdir? - Çalar Saat Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 0 | 31-05-2008 12:58 |
| Astrolojide Çalar | KENCISii | Astroloji/Fallar | 0 | 22-12-2007 05:38 |