Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Arka Planlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-10-2008   #101 (mesaj-linki)
soundwave - avatarı
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar

resimler zaten aynı boyutta kalıyor onun nasıl olduğunu bende bilmediğim için yanıt veremem ama ben şöyle çözüm buldum indirdiğim resmin boyutu nasılsa bende ona göre msn kişi listemin boyutunu büyütüp küçültüyorum
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-10-2008   #102 (mesaj-linki)
endermaske
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar

pcde 2 kullanıcı açtım.benimki yönetici kardeşiminki sınırlı hesap dinamik resimdeki ses onun msnde çıkıyor benimkinde çıkmıyor kullanılarda denen di yardım
Eski 24-10-2008   #103 (mesaj-linki)
endermaske

dinamik resim indirdim kardeşimin msn de çalışıyor benim eski ve yeni açtıklarımda çalışmıyor.ne kadar yeni açsamda yardım
Eski 02-11-2008   #104 (mesaj-linki)

valla bende yapamadım...hepsi çok güzel görünüyor ama dediğinizi yapıyorum sürüklüyorum oraya ama olmuyor...msn açıkken yaptım olmadı kapattım yine olmadı...
Eski 05-11-2008   #105 (mesaj-linki)
çiğdemözkan

arkadaşlar ya nasıl yapılacak bunlar ya bana tarif edebilirmisin ne olur hepsi çom güzel ve harika ellerine sağlık arkadaşım
Eski 05-11-2008   #106 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlk mesajda da anlatıldığı gibi:
Alıntı:
Aşağıda yer alan beğendiğiniz bir resmi Messengerı nızın kişi listesi penceresinde arka plan olarak kullanmak için;

İstediğiniz resim doyasının üstüne tıklayarak indirin.
Zip dosyasınının içinden çıkan "lvback" dosyasını bilgisayarınızda yer alan msn messenger klasörünün içine atın. Kaldırmak isterseniz msn messenger klasörünün içine attığınız "lvback" dosyasını siliniz.
Kısacası bu konuda yer alan resimleri ya da herhangi bir resmi Windows Live Messenger kişi listesi arka planı olarak kullanmak için "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\" klasörünün içine "lvback.gif" adında resmi kopyalıyorsunuz. Bu konuda yer alan resimlerin çoğunun adı zaten lvback.gif olduğu için doğrudan ilgili klasörün içine kopyalamanız yeterli. Bu işlemi yaptıktan sonra kişi listenizi bir kez kapatıp açın.

Not: Dosya uzantıları gizliyse resim dosyasının adı sadece "lvback" olmalı. (GIF formatında)
Eski 07-11-2008   #107 (mesaj-linki)
gecemnur - avatarı

attım dosya içine olmuyor net anlatır mısınız ?

C:\Program Files\messenger içine attım olmuyor ama kapatıpda açtım .

Son Düzenleyen gecemnur; 07-11-2008 @ 02:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 07-11-2008   #108 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

gecemnur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
attım dosya içine olmuyor net anlatır mısınız ?

C:\Program Files\messenger içine attım olmuyor ama kapatıpda açtım .
Bir önceki mesajımı daha dikkatli okuyun lütfen, yanlış klasörde işlem yapmışsınız.
Eski 10-11-2008   #109 (mesaj-linki)
sıncanlı

olmuyo aa ben denedım nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevınırım...!!!!
Eski 18-11-2008   #110 (mesaj-linki)
ALbeK

ARKADASLAR İLK BENDE 3-5 DENE YAPTIM OLMADI FAKAT

RESİM GİF OLSUN RESMİN ADINIDA lvback OLARK YAZIN BAL GİBİ OLUYOR EMEGİ GEÇEN ARKADASLARIMI ÇOK TŞK EDERİM

DEDİGİMİ UNUTMAYIN LVBACK YAZIN RESMİN ADINI RESMİN ADINI DEGİŞTİRMESİNİ BİLMİYORSANIZ RESMİ TIKLAYIN F2 YE BASIN ZAFER SİZİNDİR :p

Son Düzenleyen ALbeK; 18-11-2008 @ 22:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
İçin, arka, hareketli, kişi, listesi, messenger, penceresi, planlar
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 22 4 Hafta Önce 12:32
Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri Morrigan Dinamik Arka Planlar 6 19-09-2009 02:10
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 19 10-09-2009 01:17
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 62 06-07-2009 22:48
Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 14 13-12-2008 19:40