Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Arka Planlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-02-2007   #11 (mesaj-linki)
RiddicK - avatarı
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar

ben indiremiom sunucu bulunamıyor dio

mavi arka plan var hatta denenmiş onu indirmeye çalışıom ama olmuo hata verio sorun onda herhal

Son Düzenleyen RiddicK; 05-02-2007 @ 23:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-02-2007   #12 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar

RiddicK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben indiremiom sunucu bulunamıyor dio

mavi arka plan var hatta denenmiş onu indirmeye çalışıom ama olmuo hata verio sorun onda herhal
Şu anda denedim linkte herhangi bir sorun yok RiddicK... Söylediğiniz dosyayı ben indirebiliyorum.

Bir kere daha deneyin. O anki bağlantı sorunundan kaynaklanmıştır.
Eski 07-02-2007   #13 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar 10

Son Düzenleyen Morrigan; 18-04-2007 @ 09:22.
Eski 07-02-2007   #14 (mesaj-linki)
RiddicK - avatarı

tmm oldu sağolasın
bir şey dah sorcam bunların yerine wallappers ları koymayı denedim olmuo daha düşük yer kaplıo onlar ama olmuo
Eski 19-02-2007   #15 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Muzzy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
burda bir beyaz kaplan vardı albino kaplan bulamadım.Pc ye format attım geldim alim diye yerinde yeller esiyor helal vallaha morrigan bu ne hız...

Sadece o albino kaplanın ivback ini koyarsan sevinirim dehşet bir resim o...

Lütfen...
Aşağıdaki linkte yer alan 1. ve 2. mesaja bir bak Muzzy...Her ikisinde de kaplan resmi var. Aradığın onlardan biridir sanırım. ; )

Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar
Eski 12-03-2007   #16 (mesaj-linki)
pisiko14

bunu nasıl kullanıoruz
Eski 12-03-2007   #17 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

pisiko14 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunu nasıl kullanıoruz
burada anlatılıyor...

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İstediğiniz resim doyasının üstüne tıklayarak indirin.
Zip dosyasınının içinden çıkan "lvback" dosyasını bilgisayarınızda yer alan msn messenger klasörünün içine atın. Kaldırmak isterseniz msn messenger klasörünün içine attığınız "lvback" dosyasını siliniz.
Eski 12-03-2007   #18 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar 11

Son Düzenleyen Morrigan; 18-04-2007 @ 09:23.
Eski 17-03-2007   #19 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar 12

Son Düzenleyen Morrigan; 18-04-2007 @ 09:23.
Eski 17-03-2007   #20 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

ilolayla adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sayın Morrigan msn ye nasıl atçam onu ayrınyılı anlatırsanız sevinirim bir türlü yapamadım ben
ilolayla adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nasıl yapçaz arkaplanı yapmasınıda söylermisiniz?

İstediğiniz resim doyasının üstüne tıklayarak indirin.

Zip dosyasınının içinden çıkan "lvback" dosyasını bilgisayarınızda yer alan msn messenger klasörünün içine atın. Kaldırmak isterseniz msn messenger klasörünün içine attığınız "lvback" dosyasını siliniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 22 4 Hafta Önce 12:32
Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri Morrigan Dinamik Arka Planlar 6 19-09-2009 02:10
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 19 10-09-2009 01:17
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 62 06-07-2009 22:48
Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 14 13-12-2008 19:40