Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Arka Planlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-07-2007   #41 (mesaj-linki)
karmaskesi
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar

ben bunun nasıl calıstıgını hala cıkaramadım içine bı benı oku belgesı koyar nasıl calısıyor bu resmler nasıl konuluyor
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-07-2007   #42 (mesaj-linki)
yalnizkurt578 - avatarı
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar

dosyadan lvback i çıkarıyorsun ve program dosyalarındaki msn msnger klasörüne koyuyorsun msn yi açıp kapayınca otomatik olarak eklediğin lvback ile açıyor bu kadar .. a.e.o hade kolay gelsin msn şenlensin )
Eski 22-07-2007   #43 (mesaj-linki)
yaşam pınarım

bu arka planları yapmak için msn 8.0 mı olması lazım?
Eski 30-07-2007   #44 (mesaj-linki)
fatma_zehra

ama bunları nasıl arka plan olarak ayarlayacağız onu yapamadın indirdim ama

msn klasörü nerde

Son Düzenleyen fatma_zehra; 30-07-2007 @ 14:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 31-07-2007   #45 (mesaj-linki)
lucky_24125

arkadaşlar msn kişi listenizin arka planını değiştirmek istiyorsanız
anlattıklarımı aynen yapmalısınız.

ilk olarak sitede bulunan dinamik arka planlardan istediğinize göre bir
tanesini indirin daha sonra indirdiğiniz zip dosyasına çift tıklayın ve içindeki
lvback dosyasını tutup boş bir yere sürükleyip bırakın

şimdi ise çıkarttığımız lvback dosyasını "Bilgisayarım-Program Files- MSN Mesenger" klasörünün içindeki lvback dosyası ile değiştirin. Bu işlemi isterseniz MSN Mesenger
dosyasının içindekini silip yerine indirdiğinizi atarak isterseniz de direk içine atarak ki bu yöntemde size değiştirilsin mi diye soracaktır(evet demeniz gerekiyor) tamamen size kalmış yapmanız gereken şeyler bu kadar arkadaşlar güle güle kullanın.

eğer yapamayanlar olabilir diye bide resimli anlatıyorum umarım işinize yarar

hepinize kaolay gelsin
Eski 02-08-2007   #46 (mesaj-linki)
yusufca89 - avatarı

ya bişey diyecem ben nasıl yapıldıgını anlamadım bana anlatmaisteyen mail olarak anlatırsanız sevinirim
Eski 08-08-2007   #47 (mesaj-linki)
SeLoMaSteR

VaYyY Canina bundan haberim yoktu süper
Eski 20-08-2007   #48 (mesaj-linki)
furkan_19

mrb arkadaşlar hareketli web sayfası için arka plan aprıyorum. orjinal hoş ve sade arka plan bulunan site yazarmısınz
Eski 26-08-2007   #49 (mesaj-linki)
darkenix

ya kardes yapamadım ben bunuu programı ındırdım masa ustunden mı atıozz programı msn nın ıcınee anlaqmadımm acık bı sekılde anlatırmısın
Eski 11-09-2007   #50 (mesaj-linki)
gscimbom

bu msn 7.5 te omuyo muu
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
İçin, arka, hareketli, kişi, listesi, messenger, penceresi, planlar
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 22 4 Hafta Önce 12:32
Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri Morrigan Dinamik Arka Planlar 6 19-09-2009 02:10
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 19 10-09-2009 01:17
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 62 06-07-2009 22:48
Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 14 13-12-2008 19:40