Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Arka Planlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-10-2007   #31 (mesaj-linki)
simta - avatarı
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar

bende bunu yapmak istiyorum ama beceremiyorum.. gelen ıvback dosyasını msn klasörüne at diyorsunuz ama bende masa üstünde o klasör yok.. nasıl yapmalıyım?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-11-2007   #32 (mesaj-linki)
yabancıı
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar

gercekten hariika olmuş ellerine saglık arka lanlarda senin gibi tatlı )
Eski 12-12-2007   #33 (mesaj-linki)
robot3

Aynen yaptım ama olmuyor hatta msn messenger daki tüm dosyalara ekledim gene olmadı bi yanlışlıkmı yapıyorum acaba resimli anlatım yapılabilirmi lütfen hatta msn yi kapattım açtım gene olmadı pc yi açıp kapattım gene olmadı naapcam
Eski 21-12-2007   #34 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

arhez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunun live messenger için olanı var mı aceba?
Evet güzel bir soru bunu bende tekrarlıyorum, Umarım cavaplarlar...

simta adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende bunu yapmak istiyorum ama beceremiyorum.. gelen ıvback dosyasını msn klasörüne at diyorsunuz ama bende masa üstünde o klasör yok.. nasıl yapmalıyım?

Masaüstünde bulamazsınız zaten, C:\Program Files\MSN Messenger yolunu bulup yapsanız sonuç elde edebilirsiniz...

robot3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynen yaptım ama olmuyor hatta msn messenger daki tüm dosyalara ekledim gene olmadı bi yanlışlıkmı yapıyorum acaba resimli anlatım yapılabilirmi lütfen hatta msn yi kapattım açtım gene olmadı pc yi açıp kapattım gene olmadı naapcam
Eğer WLM 8.5 yada 9.0 kullanıyorsanız bu yapmış olduğunuz uygulamanın fayda edeceğini sanmıyorum. Ben denedim ve olmadı çünkü ''lvback.gif'' adlı arkaplan şuanki sürümlerde yok, başka bir yöntemi olsa gerek onu da açıklarlarsa bilen arkadaşlar iyi olacak...
Eski 21-12-2007   #35 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi Windows Live Messenger 8.5 veya daha üst sürümleri için de "arka plana resim koyma işlemi" aynı şekilde yapılabilmektedir.

Eski 26-12-2007   #36 (mesaj-linki)

Arkadaşlar ben bunları çok beğendim ama bir türlü yapamadım Önce yapamayıp sonra yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Eski 26-12-2007   #37 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

idril adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar ben bunları çok beğendim ama bir türlü yapamadım Önce yapamayıp sonra yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
C:\Program Files\MSN Messenger yolunu arayın Yada C:\Program Files\Windows Live\Messenger yolunu bulup indirmiş olduğunuz *.zip'in içerisindeki ''lvback.gif'' dosyasını oraya atın ve MSN Messenger'ınızı yeniden başlatın ardından sonucu elde edin. Morrigan' hocamın anlattığı gibi yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız...
Eski 30-01-2008   #38 (mesaj-linki)
prenses_benim_39

ben bunu yapamıyom
Eski 31-01-2008   #39 (mesaj-linki)
cixhakan1

bunları eklemek ıcın msn mesenger ıcıne kopyala yapıstır yapmalısın

altı ustu kopyalayıp msn mesengerın ıcıne atacaksın sonrada msnı kapayıp acman yeterlı

Son Düzenleyen cixhakan1; 31-01-2008 @ 16:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 12-02-2008   #40 (mesaj-linki)
sasa198

arkadaslar oturum kapatıp acın olacaktırr

bunların takım ablemleri olanı yokmuuuuuu mesela galatasaray
olanıı

olanlar içinde emegfinize saglık tsklr

Son Düzenleyen sasa198; 12-02-2008 @ 03:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
arka, hareketsiz, kişi, listesi, messenger, penceresi, planlar, İçin
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 118 4 Hafta Önce 23:49
Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 22 4 Hafta Önce 12:32
Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri Morrigan Dinamik Arka Planlar 6 19-09-2009 02:10
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 19 10-09-2009 01:17
Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 14 13-12-2008 19:40