| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar
bende bunu yapmak istiyorum ama beceremiyorum.. gelen ıvback dosyasını msn klasörüne at diyorsunuz ama bende masa üstünde o klasör yok.. nasıl yapmalıyım?
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlargercekten hariika olmuş ellerine saglık arka lanlarda senin gibi tatlı )![]() | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Aynen yaptım ama olmuyor hatta msn messenger daki tüm dosyalara ekledim gene olmadı bi yanlışlıkmı yapıyorum acaba resimli anlatım yapılabilirmi lütfen hatta msn yi kapattım açtım gene olmadı pc yi açıp kapattım gene olmadı naapcam ![]() ![]() | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar
Masaüstünde bulamazsınız zaten, C:\Program Files\MSN Messenger yolunu bulup yapsanız sonuç elde edebilirsiniz... | |||||||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi Windows Live Messenger 8.5 veya daha üst sürümleri için de "arka plana resim koyma işlemi" aynı şekilde yapılabilmektedir. ![]() | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar ben bunları çok beğendim ama bir türlü yapamadım Önce yapamayıp sonra yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
ben bunu yapamıyom | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
bunları eklemek ıcın msn mesenger ıcıne kopyala yapıstır yapmalısın ![]() altı ustu kopyalayıp msn mesengerın ıcıne atacaksın sonrada msnı kapayıp acman yeterlı Son Düzenleyen cixhakan1; 31-01-2008 @ 16:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
arkadaslar oturum kapatıp acın olacaktırr bunların takım ablemleri olanı yokmuuuuuu mesela galatasaray olanıı olanlar içinde emegfinize saglık tsklr Son Düzenleyen sasa198; 12-02-2008 @ 03:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arka, hareketsiz, kişi, listesi, messenger, penceresi, planlar, İçin |
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 118 | 4 Hafta Önce 23:49 |
| Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 22 | 4 Hafta Önce 12:32 |
| Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 6 | 19-09-2009 02:10 |
| Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 19 | 10-09-2009 01:17 |
| Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 14 | 13-12-2008 19:40 |