Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Arka Planlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-02-2008   #41 (mesaj-linki)
Gökçe
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar

bu msn 8.5 msnye oluyormu acaba denedim olmadı yani bir alakası varmı?

olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son Düzenleyen Gökçe; 13-02-2008 @ 20:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-02-2008   #42 (mesaj-linki)
C0mPuTeR
Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar

ARKADAŞLAR MORRİGAN ARKADAŞIMIZIN HAZIRLADIĞI HAREKETLİ VE HAREKETSİZ ARKA PLAN RESİMLERİ BÜTÜN MSN VERSİYONLARINDA UYUMLU ÇALIŞMAKTADIR.ANCAK SORUN ŞURDAN KAYNAKLANMAKTADIR.RESMİN BOYUTUNDAN DOLAYI VE MSN'NİZİN BÜYÜK HALE GETİRDİĞİNİZDEN OLMAKTADIR.İÇİNE ATTIĞINIZ RESMİN BOYUTU KÜÇÜKSE VE MSN'NİZİN DURUMUDA BÜYÜKSE HALİYLE RESİM İÇİNDE KÜÇÜK GÖRÜNECEKTİR.İŞTE ÇÖZÜMÜ::: İNDİRDİĞİNİZ DOSYADAKİ ıvback ADLI RESİM DOSYASINI ÇIKARIN VE MSN 8.5 İÇİN C:\Program Files\Windows Live\Messenger İÇİNE YAPIŞTIRIN++MSN'NİZİ YANLARDAN BİRAZ DARALTIN.YANİ BOYUTUNU BÜYÜK YAPMAYIN...MSN 8.0 VE ALTI İÇİNSE C:\PROGRAM FİLES\MSN MESSENGER'E ATIN. DAHA ALT SÜRÜMÜ İÇİNDE C:\PROGRAM FİLES\MESSENGER 'IN İÇİNE YAPIŞTIRIN...DİKKAT :MSN KAPALIYKEN YAPIN.VE YENİDEN AÇIN...SAYGILARIMLA....
Eski 15-02-2008   #43 (mesaj-linki)
INJuReDWoLF

ARKADAŞLAR HARİKASINIZ AMA BUNLARI NASIL YAMALAYACAĞM BEN??

TŞKKRLER

Son Düzenleyen INJuReDWoLF; 15-02-2008 @ 11:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 28-02-2008   #44 (mesaj-linki)
CoCuqibi - avatarı

İŞe yaramıyor kusra bakma ama ! windows lice mesenger
Eski 02-03-2008   #45 (mesaj-linki)
simay - avatarı

ben denedim ama yapamadım ya
Eski 16-03-2008   #46 (mesaj-linki)
kafkafxxx - avatarı

olmuyor yapamadım nasıl yapıcam msn messenger sayfasına nasıl tıklıcam yardımcı olun
Eski 21-03-2008   #47 (mesaj-linki)
joe

çok güzel. Yaptım ben. Ama çoğu kızlar için hazırlanmış. Yani kız stili dersem yanlış olmaz
Eski 31-03-2008   #48 (mesaj-linki)
CoCuqibi - avatarı

Yaaaaa kusra bakjmayın bende yaptım c deki ikitane msn ile ilgili bölümede aynı resmi koymamız lazım miş TŞKLER süperrrrrrrrrrr
Eski 01-04-2008   #49 (mesaj-linki)
NAIAS - avatarı

ben yaptım ama çıkmadı neden acaba?
Eski 29-05-2008   #50 (mesaj-linki)
fnd72

ben msn kişi llistesi pecneresine bitürlü koyamadım resimleri.kafayı yiycem.msn dosyası nerde onuda bulamadım.resimleri indirdim bilgisayara ama gerisini yapamadım.msn messenger dosyası nerede?tek tek izah ederseniz sevinirim.jeton geç düşüyo bende
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
arka, hareketsiz, kişi, listesi, messenger, penceresi, planlar, İçin
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 118 4 Hafta Önce 23:49
Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 22 4 Hafta Önce 12:32
Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri Morrigan Dinamik Arka Planlar 6 19-09-2009 02:10
Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 19 10-09-2009 01:17
Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Morrigan Dinamik Arka Planlar 14 13-12-2008 19:40