| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar
bu msn 8.5 msnye oluyormu acaba denedim olmadı yani bir alakası varmı? olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Son Düzenleyen Gökçe; 13-02-2008 @ 20:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar
ARKADAŞLAR MORRİGAN ARKADAŞIMIZIN HAZIRLADIĞI HAREKETLİ VE HAREKETSİZ ARKA PLAN RESİMLERİ BÜTÜN MSN VERSİYONLARINDA UYUMLU ÇALIŞMAKTADIR.ANCAK SORUN ŞURDAN KAYNAKLANMAKTADIR.RESMİN BOYUTUNDAN DOLAYI VE MSN'NİZİN BÜYÜK HALE GETİRDİĞİNİZDEN OLMAKTADIR.İÇİNE ATTIĞINIZ RESMİN BOYUTU KÜÇÜKSE VE MSN'NİZİN DURUMUDA BÜYÜKSE HALİYLE RESİM İÇİNDE KÜÇÜK GÖRÜNECEKTİR.İŞTE ÇÖZÜMÜ::: İNDİRDİĞİNİZ DOSYADAKİ ıvback ADLI RESİM DOSYASINI ÇIKARIN VE MSN 8.5 İÇİN C:\Program Files\Windows Live\Messenger İÇİNE YAPIŞTIRIN++MSN'NİZİ YANLARDAN BİRAZ DARALTIN.YANİ BOYUTUNU BÜYÜK YAPMAYIN...MSN 8.0 VE ALTI İÇİNSE C:\PROGRAM FİLES\MSN MESSENGER'E ATIN. DAHA ALT SÜRÜMÜ İÇİNDE C:\PROGRAM FİLES\MESSENGER 'IN İÇİNE YAPIŞTIRIN...DİKKAT :MSN KAPALIYKEN YAPIN.VE YENİDEN AÇIN...SAYGILARIMLA.... | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
ARKADAŞLAR HARİKASINIZ AMA BUNLARI NASIL YAMALAYACAĞM BEN?? TŞKKRLER ![]() Son Düzenleyen INJuReDWoLF; 15-02-2008 @ 11:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar İŞe yaramıyor kusra bakma ama ! windows lice mesenger | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
ben denedim ama yapamadım ya
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
olmuyor yapamadım nasıl yapıcam msn messenger sayfasına nasıl tıklıcam yardımcı olun
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
çok güzel. Yaptım ben. Ama çoğu kızlar için hazırlanmış. Yani kız stili dersem yanlış olmaz | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Yaaaaa kusra bakjmayın bende yaptım c deki ikitane msn ile ilgili bölümede aynı resmi koymamız lazım miş TŞKLER ![]() süperrrrrrrrrrr | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
ben yaptım ama çıkmadı neden acaba?
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ben msn kişi llistesi pecneresine bitürlü koyamadım resimleri.kafayı yiycem.msn dosyası nerde onuda bulamadım.resimleri indirdim bilgisayara ama gerisini yapamadım.msn messenger dosyası nerede?tek tek izah ederseniz sevinirim.jeton geç düşüyo bende | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arka, hareketsiz, kişi, listesi, messenger, penceresi, planlar, İçin |
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 118 | 4 Hafta Önce 23:49 |
| Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 22 | 4 Hafta Önce 12:32 |
| Arka Planlar - WLM Sanatsal Arka Plan Paketleri | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 6 | 19-09-2009 02:10 |
| Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 19 | 10-09-2009 01:17 |
| Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 14 | 13-12-2008 19:40 |