| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları
Çok super dinamik arka planlar.Teşekkür ederim.Ama bende çok kolay oldu.Yukarda anlattıgınız gibi yükledikten sonra zipli dosyayı açıp çift tıkladım otomatik arka plan oraya yerleşti.tek tek uğraşıp arka planı paylaş yapmama gerek kalmadı..şanslıyım sanırım.ama kişi listesindeki arka plan için bilgisayarı açıp kapamadın olmuyor onu söylim aklınızda bulunsun.Ben bu siteyi çok seviyorum çok faydalı ve başarılı bir site.teşekkürler...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
çok teşekkürler
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
arka planları alamıyorum bana yardımcı olun
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
emegine saglik
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
tesekürler paylaşım için | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arka, dinamik, korean, planlar, planları |
Arka Planlar - Korean Dinamik Arka Planları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 118 | 4 Hafta Önce 23:49 |
| Arka Planlar - Dinamik Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 22 | 4 Hafta Önce 12:32 |
| Arka Planlar - MSN Messenger Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 19 | 10-09-2009 01:17 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| Arka Planlar - Mee Dinamik Arka Planları | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 20 | 25-08-2008 08:32 |