| | #1 (mesaj-linki) | |
| WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak
işte kendi avatarınızı yapmanın yolu!! ![]() WeeMee - Please select your language işte resimli anlatım!: ![]() ![]() ![]() devamı çok yer kaplayacağından eklemedim bu kadarı yeterlideğilse, bana özel mesaj atın ben size yollarım ![]() NOT: Flash (videolu/görsel) Anlatım eklenmiştir.. ; http://www.msxlabs.org/forum/dinamik...smi-yapin.html _______________________________ Son Düzenleyen hellboy726; 10-03-2008 @ 00:28. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapın![]() www.Wee-Mee.com sitesini kullanarak Windows Live Messenger için kendinize özel, animasyonlu görüntü resimleri yaratabilir, şirin WeeMee’nizle arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz. Daha önce bu konu bir üyemiz tarafından anlatılmaya çalışılırken yarım kalmıştı. Pcnet tarafından hazırlanan flash anlatımı ekledim inceleyin; GÖRSEL ANLATIM | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak
sagol hell güzel paylasım
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
bunu yapmasını anladım ama orada hazır dnamik görüntüler var onları kullanarak uzerine yazı felan ekliye biliyorsun ama onu nasıl yukleyeceğimi 3 saat oldu cözemedim ... bi fikri olan varmı ? bu gösterilenden bahsetmiyorum .. icerideki diğer dnamik görüntülerden katagörilerden seciyor sunuz ve kendinize göre yazı felan ekliyorsunuz ama indiremiyorsunuz warmı indirebilen ? nasıl yapılacağını anlatacak olursa sevinirim ...!
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak melikenur
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
çok açıklayıcı bi paylaşım olmuş elinize sağlık
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
çok çok çok çok teşekkür ediyorum bu konuyu açan arkadasımıza
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak çok işime yaradı şimdi kullanyrmda ellerne sağlk paylaşmın için çok tşkler | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
tskler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn resmi yap, |
WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 44 | 09-10-2009 18:41 |
| Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 57 | 08-10-2009 22:25 |
| Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 25 | 04-03-2009 17:46 |
| Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 84 | 09-09-2008 21:45 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |