| | #1 (mesaj-linki) | |
| Aşağıda yer alan "Mee Dinamik Görüntü Resimleri" ni MSN Messenger'ınızda kullanabilmeniz için "MSXLabsWinksInstaller"ı kurmanız gerekmektedir. Kullanımıyla ilgili bilgi programla birlikte gelen "BeniOku" dosyasında bulunmaktadır. "WinksInstaller"ı indirmek için aşağıdaki resme tıklayınız. Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 21:35. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri)
selam,görüntü resimlerini yükledikten sonra istemediklerimi nasıl silerim,msn den silmeye çalışdım ama olmadı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Başka bir yolunu bilmiyorum | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
merhaba cevabınız için teşekkür ederim ama ben o yolu denedim istemediğim resmi kaldırıyor ama pencereyi kapatıp tekrar açtığımda sildiğim resim yerinde duruyor bitürlü silinmiyor | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri)http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...yedekleme.html Bu program daha çok içerik yedeklemek için kullanılan bir program ancak istemediğiniz içerikleri de kaldırabilirsiniz. Programı kurduktan sonra sol tarafta kullandığınız messenger hesabınızda bulunan içerikler (winks, emoticons, backgrounds, moods...)listelenecektir. Kaldırmak istediğiniz içeriği seçip "Delete" butonuna basmanız yeterli olacaktır. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadasim ellerine ssaglik güzel paylasim icin
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaş bu resimler çok güzel paylaşımın için teşekkürler devamını bekleriz
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri)![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| display picture changer, display pictures, display çeşitleri, en güzel msn görüntü resimleri, *** resimleri, |
Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Pictures Auto | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 2 | 1 Hafta Önce 03:19 |
| Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 3 Hafta Önce 12:55 |
| Display Picture Manager | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 28 | 03-01-2009 04:11 |
| Resize Pictures Plus | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 04-11-2008 23:25 |
| MSN Pictures Displayer | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 0 | 02-06-2007 23:37 |