| | #1 (mesaj-linki) | |
| Görüntü Resmi, Görüntü Resimleri, Avatar, Avatars Dinamik Görüntü Resimleri - Görüntü Resimleri - Dinamik Görüntü Resmi : MsXLabs adresinde görüntü resimleri arşivimizi bulabilirsiniz ![]() Son Düzenleyen Morrigan; 25-05-2008 @ 21:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Görüntü Resmi, Görüntü Resimleri, Avatar, AvatarsMerhabalar; Sizler için MSN de kullanmanız amacıyla toplamış olduğum bazı avatarları yazı diliyle konuşturmaya çalıştım. Aşağıda 33 adet örnegini gördügünüz konuşan avatarların, begenilirse devamı gelecektir. Sanırım MSN'de sohbet ederken karşıdakine söylemek istediginiz bazı şeyleri bu avatarlar aracılığı ile söyleyebilirsiniz. 33 adet avatarı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Kolay gelsin, saygılar. ( Efsane Dost ) ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen Morrigan; 21-10-2006 @ 11:58. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Görüntü Resmi, Görüntü Resimleri, Avatar, Avatars - - - - - - - - - - - - - - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen Morrigan; 21-10-2006 @ 12:02. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Görüntü Resmi, Görüntü Resimleri, Avatar, AvatarsSon Düzenleyen Morrigan; 21-10-2006 @ 12:03. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görüntü Resimleri Arşivimiz
ya arkadaslar bende acamadım bende yukledıkten hemen sonra abode de acıyor ne yapmam gerekıyor ? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
selam bi zamanlar (sexyguy) die gözkırpan dynamic ifade vardı onu bulamıyorum ![]() sexyguys dynamic avatarını arıyorum eskiden burada vardı bulamıyorumm Son Düzenleyen Blue Blood; 03-10-2006 @ 02:25. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sağol arkadaşım ama bugörüntü resimleri ışıklı olanlar falan bilgisayarımda sade resim olarak gözüküyo bunları nasıl orjinal yüklediğin şekilde gösterebilirim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ben http://www.msxlabs.org/html/messenge...y-pictures.php linkini kullanıp indirmeye çalıştım ama arşiv hasarlı dedi yardım edebilir misiniz?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri)
saolasın arkadaşlar yalnız bunları kaydettim...daha sonra msn e koyduğumda hareket etmiyorlar...programın yüklü olmasına karsılık
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri)
yaf bunları tek tek mi kopyalıcaz | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| görüntü, msn görüntü resimleri, msn görüntüleri, msn yazılı görüntü resimleri, yazılı görüntü resimleri, |
Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 44 | 4 Hafta Önce 18:41 |
| MSN Muggins (Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 17 | 07-09-2009 15:18 |
| Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 55 | 07-08-2009 15:27 |
| Ücretsiz Göz Kırpmaları, İfadeler, Görüntü Resimleri: Kiwee | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 52 | 20-02-2009 18:59 |
| Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 84 | 09-09-2008 21:45 |