Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Dinamik Görüntü Resimleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
Görüntü Resmi, Görüntü Resimleri, Avatar, Avatars

Dinamik Görüntü Resimleri - Görüntü Resimleri - Dinamik Görüntü Resmi : MsXLabs adresinde görüntü resimleri arşivimizi bulabilirsiniz

Son Düzenleyen Morrigan; 25-05-2008 @ 20:44.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-10-2005   #2 (mesaj-linki)

Merhabalar;
Sizler için MSN de kullanmanız amacıyla toplamış olduğum bazı avatarları yazı diliyle konuşturmaya çalıştım.

Aşağıda 33 adet örnegini gördügünüz konuşan avatarların, begenilirse devamı gelecektir.
Sanırım MSN'de sohbet ederken karşıdakine söylemek istediginiz bazı şeyleri bu avatarlar aracılığı ile söyleyebilirsiniz.
33 adet avatarı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Kolay gelsin, saygılar.
( Efsane Dost )

Son Düzenleyen Morrigan; 21-10-2006 @ 10:58.
Eski 12-05-2006   #3 (mesaj-linki)

---

---

---

---

---

--

--

Son Düzenleyen Morrigan; 21-10-2006 @ 11:02.
Eski 15-05-2006   #4 (mesaj-linki)

BEN TAKIM TUTMUYORUM AMA Bİ GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İSTEDİM

Son Düzenleyen Morrigan; 21-10-2006 @ 11:03.
Eski 09-06-2006   #5 (mesaj-linki)
euro_kolben
Cvp: Görüntü Resimleri Arşivimiz

ya arkadaslar bende acamadım bende yukledıkten hemen sonra abode de acıyor ne yapmam gerekıyor ?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn goruntu resimleri, msn görüntü resimleri, msn görüntü resimleri yazılı, msn görüntü resmi, msn yazılı görüntü resimleri, yazı resimleri, yazılı görüntü avatarları, yazılı görüntü resimleri, yazılı msn görüntü resimleri, yazılı msn görüntüleri,
Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) Morrigan Dinamik Görüntü Resimleri 49 3 Gün Önce 17:16
Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) Morrigan Dinamik Görüntü Resimleri 31 30-08-2008 23:07
Görüntü Ayarlarının Ustası Olun kompetankedi PC/Internet Teknik Destek 20 04-07-2008 03:01
Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) kemal_18_ Müzik tr 17 20-02-2008 10:54
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:32Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15636706 saniyede (63.50% PHP - 36.50% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR