Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Dinamik Görüntü Resimleri forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.

Dinamik Görüntü Resimlerinin kullanımıyla ilgili yardım talebinde bulunmadan önce mutlaka aşağıdaki konuyu inceleyin:

MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

Ayrıca kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları ile ilgili bilgileri de not düşünüz.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-02-2006 @ 21:25.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-04-2006   #2 (mesaj-linki)
AysOsm
Cvp: Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek

messenger 7.5 kullanıyoru.. Wink installer yükledim. Win Xp Pro kullanıyorum.

benim anlamadığım siz dinamik resimlerin bazılarını gif Jpg Olarak vermişsiniz. bunlar nasıl dönüşümlü olacak şekilde kaydediliyor. Anlamadım. Yoksa aralarından bir tanesini mi rastgele görüntü resmim olarak kullanacam...
Eski 10-04-2006   #3 (mesaj-linki)

Neye benzdiklerini göstermek adına eklenen .gif ya da .jpg dosyalarını farklı kaydedip resim olarak kullanmayacaksınız, zip dosyalarını indirip içlerindeki .mco'ları Messenger'ınıza ekleyeceksiniz. http://www.msxlabs.org/html/messenge...y-pictures.php
Eski 10-04-2006   #4 (mesaj-linki)

ZIP Şifreleri: msxlabs.com (bazen msxlabs.org)

İlk mesajda bağlantısı verilmiş konuyu inceleyiniz lütfen. Detaylı anlatım o konuda mevcut ve daha önce sorulan benzeri sorular o konu altında cevaplandı.
Eski 13-04-2006   #5 (mesaj-linki)
AysOsm

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Neye benzdiklerini göstermek adına eklenen .gif ya da .jpg dosyalarını farklı kaydedip resim olarak kullanmayacaksınız, zip dosyalarını indirip içlerindeki .mco'ları Messenger'ınıza ekleyeceksiniz. http://www.msxlabs.org/html/messenge...y-pictures.php

neutralizer kardes... Mco uzantı olayını anladım. Ben 50 resimli pack ler var. Onlardan bahsediyorum.. Onların sırası ile degistigini dusunuyorum. Yanlişsa özür dilerim. Ama orda kurulum özelliği olan mco uantılı dosya yok. Ya gif ya Jpeg dosyaları....

Ben o 50 resimli packleri nasıl yükleyecez onu sordum...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
.mco resimler, dinamik resimler, dinamik resim, dinamik resimler, dinamik resimleri, dınamık resım, görüntülü resimler, mco resim, mco resimler, mco uzantısı,
Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 4 Hafta Önce 20:45
Görüntü Ayarlarının Ustası Olun kompetankedi PC/Internet Teknik Destek 20 04-07-2008 03:01
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:35Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10770893 saniyede (60.51% PHP - 39.49% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR