| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek?
ya arkadaşlar şu göz kırpması yapmaya o kaar yaklaştım ama yapamıorum bide siz deneyin bu content.xml dosyamızın içi; Kod: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <package xmlns="http://messenger.msn.com/messengercontent/1.0" version="1.0" type="wink" xmlns:wink="http://messenger.msn.com/winks/1.0" wink:version="1.0" contenttype="D"> <item type="animation" mimetype="application/x-shockwave-flash" file="bow.swf"/> <item type="thumbnail" mimetype="image/png" file="beyonce.png" /> </package> bakın bu content.xml nin kaynağı şu adres .mco is a msn wink file!!! - FILExt FAQ and Forum burdan anladığım kadarıyla aynen yaptım.flash da,resimde,content.xml de cab dosyası içinde mevcut.ama yüklemede en sona kadar gelio ve sonra içerik yüklenemedi diyo ![]() lütfen yarım edin buraya kadar yaklaştım ama bi tek yükleme sorunum kaldı | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
nası bi iş bu
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek?bilgini paylaştığın için saol deneyeceğim | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
yapabilen yokmu şimdi yha
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
yaw şu skeletonu bana bir verin allah aşkına msneye yükleyemiyorum | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
abi ya herhangi bi gif uzantılı dosyayı avatar olarak kullanmanın basit bi yolu yokmu yaf | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
saolun arladaşlşar
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
birinci msj ben bişi anlamadım
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
valla bişi anlamadım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| dinamik, görüntü, resmi, yapabilmek |
Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WeeMee - Dinamik Görüntü Resmi Yapmak | Ece Tavaslı | Dinamik Görüntü Resimleri | 11 | 1 Hafta Önce 10:58 |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 44 | 09-10-2009 18:41 |
| Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 25 | 04-03-2009 17:46 |
| Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 84 | 09-09-2008 21:45 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |