| | #1 (mesaj-linki) |
Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? İndirdiğiniz bir dinamik görüntü resminin uzantısını .mco 'dan .cab'a değiştirin. Sonra WinRAR gibi bir programla bu .cab dosyasını açın. İçinde .xml, .png ve .swf dosyalarının olduğunu göreceksiniz. (.gif uzantılı dosyalar ve diğer dosyalardan birden fazla olabilir) .png uzantılı dosya, dinamik görüntü resmimin ön izlemede gösterdiği sabit bir resim. onun fonksiyonu bu. .swf dosyası, bir flash dosyası. hareketli olan bu... : ) , : ( , , gibi emoticon'ları girdiğinizde, dinamik görüntü resminin de aynı reaksiyonları vermesini sağlayan dosya da .xml dosyası....xml dosyasını da WordPad, Not Defteri gibi bir metin editörü ile açabilirsiniz... Reaksiyon veren dinamik görüntü resmi hazırlamak zor gibi görünüyor... Yine de bu durumu gururuna yediremeyip "ben uğraşır yaparım, ben var ya adamın...." diyen arkadaşlara kolay gelsin deyip, sonuçlarını bizimle de paylaşmalarını diliyoruz... Reaksiyon vermeyen, sadece sizin belirlediğiniz animasyonu sürekli tekrar eden bir dinamik görüntü resmim olsun diyorsanız... .swf uzantılı flash dosyasıyla aynı ebatlarda ve boyutunda çok fazla büyütme yapmadan yeni bir .swf uzantılı flash dosyası oluşturabilirsiniz... .png dosyasını da bu .swf dosyasından bir kare alarak çıkartabilirsiniz... MSN'e ayıp olmasın diye de bir adet dandik .xml dosyası hazırlayabilirsiniz. Ya da hali hazırda yapılmış bir .xml dosyasından kaba taslak kodları kopyalayabilirsiniz... Bütün bu adımları Türk azmiyle geçtikten sonra... Sıra geldi bu dosyaları tekrar paketlemeye... .cab uzantılı arşiv oluşturmaya yarayan PowerArchiver adlı bir program var. Onu deneyebilirsiniz... .cab uzantılı dosyayı da yaptık diyelim. Peki bunun uzantısını .mco yaparak, MSN Messenger'ı kandırabileceğimizi mi sanıyoruz ? MSN Content dosyası mı oluşturduk yani? Şimdi bütün bu anlattıklarım yalan mı oldu ? Artık siz o .cab dosyasına, .cab dosyası da size bakar bakar durursunuz... Armut gibi kaldık mı acaba ? Bir sonraki bölümde neler olacak ? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Belki son nokta değil bu konuda ama bir çoğunuzun hevesi kırılacak gibi... Kendi yaptığınız bir .swf dosyasını, Göz Kırpması olarak MSN Messenger ekranında görebilmeniz mümkün mü ? -Evet Nasıl? Resource Hacker ya da onunla aynı işlevi gören bir programı kullanabilirsiniz bunun için. msgslang.dll dosyasını Resource Hacker ile açıyoruz. Add new resource ile yeni kaynak oluşturuyoruz. Listeden MSN Messenger'ın kurulumuyla birlikte gelen göz kırpmalarından birinin adını kopyalıyoruz. İsmini değiştiriyoruz vs vs vs... Ya da WinkCreator.exe programıyla alternatif bir şekilde yapıyoruz bu işlevi. Neden mi detaylara girmiyorum ya da basamakları atlıyorum? Çünkü ortada ufak bir sorun var. MSN Messenger'ın .exe ve .dll dosyalarına müdahale edip, içindeki Göz Kırpmalarından birini değiştirdiğimizde, kişisel göz kırpmamız listeye eklenmiş oluyor... Sorun mu ne ? Bunları birisine göndermeye çalıştığımızda bilin bakalım ne oluyor? KOCA BİR HİÇBİR ŞEY... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Skeleton Still & Animated Not: Bir üyenin telefonunda dinamik görüntü resimlerinden birini kullanmak istemesi üzerine... Bu sabit resim (JPG):skeleton_still.jpg Bu da animasyon (GIF): skeleton_animated.gif Yalnız gif dosyasının boyutu büyük ve fazla frame içeriyor, telefonda iyi sonuç vermeyebilir, deneyiniz. Son Düzenleyen NeutralizeR; 15-06-2006 @ 20:17. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? Alıntı:
| ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek?
abi sende başta aazımızı sulandırıyon sonra yalatıyon ben flash tasarım ıyla ilgileniyorm çok istiyorum böyle bişy yapmak acaba hiç mi yoktur bunu yapan yardım cı bir program ya blue mountaine göz attım işte tek tek seçiyorsun seçenekler var ama sonunda baba diyor para istiyor tabi. yani yakında galba bunlar da düşer diyorum ben freeware lara. peki şimdilik yapıcak hiç mi bişey yok yani hiç olmasa kendi yaptığımız bi flashı msne ekleme imkanımz yokmu | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| dinamik görüntü msn, dinamik görüntü resmi yapma, hareketli görüntü resmi, hareketli msn görüntü resimleri, msn görüntü resmi yapma, msn hareketli görüntü resmi, msn resim yap, msn resmi yap, msn resmi yapma, msn resmini yap, |
Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 31 | 30-08-2008 23:07 |
| Görüntü Ayarlarının Ustası Olun | kompetankedi | PC/Internet Teknik Destek | 20 | 04-07-2008 03:01 |
| Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) | kemal_18_ | Müzik tr | 17 | 20-02-2008 10:54 |
| Optik | virtuecat | Fizik | 1 | 03-09-2007 11:16 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||