| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sen vurdun da Ben ölmedim mi?YukLeniyoR ![]() buda benim iLk deneyimim bi kusur warsa mazur gorun Son Düzenleyen Blue Blood; 06-02-2007 @ 13:02. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen vurdun da ben ölmedim mi?![]() SEVEN LAYIKTIR VURULMAYA BOYNU BÜKÜK YAŞAMAYA Son Düzenleyen MMDMR; 17-05-2008 @ 21:21. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen vurdun da ben ölmedim mi? Bir Gün Anlarsın Uykuların kaçar geceleri Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen vurdun da Ben ölmedim mi?vazgeçtim beni sevmenden sevmedin belki ben çok yürekten bil yeter ben üzüldüm sen giderken tutmadın ellerimden ben düşerken ![]() soner arıca![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen vurdun da Ben ölmedim mi? Bu parçayı çok seviyorum...Paylaşım için teşekkürler Tutmadın ellerimden ben düşerken,kaçmadın mı gitmedinmi sen!!! Videodaki şiir sana mı ait ABERYY?Harika bir şiir,bayıldım yaff | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen vurdun da Ben ölmedim mi? tsk ederim y0rumLarınız için siir ßana ait deqil : ) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Sen vurdun da Ben ölmedim mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vurdun Ya Beni | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 22-06-2008 14:59 |
| Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 4 | 04-06-2008 19:33 |
| Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? V.2 | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 4 | 23-04-2008 16:51 |
| Ayna - Aşkından Ölmedim Ya | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:06 |
| Mecal ft Barbaros - Beni Vurdun (Yeni) ! | Ekselanss | Haberler - Tanıtım | 1 | 13-06-2007 23:50 |