| | #1 (mesaj-linki) | |
| Elveda
Yüklenmesi Biraz Zaman Alır Lütfen Bekleyin... Yazar: Gökhan ALBAYRAK İyi seyirler dilerim... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ElvedaEskisi Gibi OLan Tek Sey ,, Sadece ,, Uzak Olusumuz, Ama Yakınız Artık, Uzaga Yakın Her sey Yakın, Aklına Gelebılecek Tüm DertLere! Hepsini Aldım, Yoldayım, Haberın Olmasada Seninle, Eskisi Gibi Olan Tek seye gidiyorum, Uzaga, Donusu Olmayan Bir Mesafenın, Agzıma Almaya Kıyamagım Nokta ELVEDA,,,,, Tskler RespecT Cok Guzeldı Kac Kez İzledim Sayamadım,, Sountrack Zaten off offf | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ElvedaSözler Ayrı, Müzik Ayrı Bitiriyor İnsanı... Süperdi.. Yazdıranların bitmesin RespecT... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ElvedaÇok güzel hakaten müzik ve sözler bir ayrı güzel oluyor beraber=) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Elvedayaşanan her ne varsa elveda | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Elveda
Adı geçen herkese teşekkür ederim... Aşk bazen susmak... Bazende avazınız çıktığı kadar bağırmaktır. İçinde milyonlarca duyguyu barındıran bir hise daha rastlamadım. Bu şiirler nasıl yazılıyo zannediyorsunuz ... Son birşey daha söyleyeceğim. Bu okuduğunuz şiir sonuncusuyudu çalışmalarımın. Artık yazmıyorum. Çünkü içimde mücadela adına ne kadar duygum varsa gönderiverdim. Hiç birine ihtiyacım olmayacak ! Ben kendime dinlenecek sakin ve huzurlu bir liman buldum artık ! William Shakespeare "Değişiklikle karşılaşınca değişen aşk, aşk değildir. Aşk gözle değil ruhla görülür ! " Son Düzenleyen RespecT; 25-06-2008 @ 00:00. Sebep: imla | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Elveda ben senle aynı kanatte değilim böyle güzel şiirler yazılınca bırakılmasın bende şiir yazarım inanın kendinizi o kadar rahatlıtıyorsunuzki bu kadarda güzel yazdıktan sonra gerçekten bırakmayınsizin sözünüze bende bunu ekleyeyim![]() Leonardo da Vinci - Insan ne kadar büyük ruhlu olursa, aşkı o kadar derin bir şekilde duyar. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Elveda Eskisi gibi olan tek şey,sadece uzak oluşumuz. Ama yakınız artık,uzağa yakın,herşeye yakın.Aklıma gelebilecek tüm dertlere...! Gidiyorum uzağa, Dönüşü olmayan bir mesafenin,ağzıma almaya kıyamadığım noktasına Elveda... Ne kadar güzel bir şiir böyle,ne kadar güzel bir arka fon.Yaa arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle! İlle hatırlamak istemediğim, içimde bir yerlere gömdüğüm, o insanı aklıma getireceksiniz... Ama çok güzel olmuş,Çok teşekkür ederim... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Elveda
çok guzel emegıne saglık | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Elveda Çok güzel diyecek bir lafım yok ellerine yüreğine sağlık. paylaşımın için çok teşekkür ederim devamını bekleriz inş. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| elveda |
Elveda Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| TNK - Elveda De | PocahontaS | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-04-2008 18:53 |
| Taner - Elveda | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 23:01 |
| Af - Elveda | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 20:39 |
| Elveda | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 10-02-2008 19:28 |
| Elveda | BlueNighT | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 13-05-2007 11:45 |