| | #1 (mesaj-linki) |
Careless Whisperİlk Flash Calısmam (Yuklenmesı zaman alıor ben denedım ) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Careless Whisper
erdem süper olmuş ellerine sağlık bu şarkı benim imzamdı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Careless WhisperSarkı Benım Flash Senın ![]() Sonuna Kadar Buyuk Bı KeyıfLe İzLedim Emegıne Saglık Harıka Bı Secım Yapmıssın Ilk Flasında KutLarım ![]() ) Tskler Erdem Beni Onure Ettin ...Buyrun Turkce Cevırısıde Benden Keyifli Dinlemeler )Careless Whisper Hiç emin değilim Elini tutup seni dans pistine çıkartırken Müzik biterken, gözlerinde bir şeyler Gümüş bir perdeye karşı koymaya çağırıyor Ve hepsi acı vedalar Bir daha asla dans etmeyeceğim Suçlu ayakların ritmi yok Rol yapmak kolay ama Senin aptal olmadığını biliyorum Bir arkadaşı aldatmaktan daha iyisini biliyor olmalıydım Ve bana verilen şansı harcamaktan Bu yüzden bir daha asla dans etmeyeceğim Seninle dans ettiğim şekilde ] Zaman asla onaramaz İyi bir arkadaşın aldırışsız fısıldayışını Kalbe ve akla Cehalet naziktir Doğrulukta huzur yok Tek bulacağın acı Bu gece müziğin sesi çok yüksek gibi Bu kalabalığı yok edebilmemizi dilerdim Belki bu şekilde daha iyidir Söylemek istediğimiz şeylerle birbirimizi incitebilirdik Birlikte çok iyi olabilirdik Sonsuza dek bu dansı yaşayabilirdik Ama şimdi benimle kim dans edecek? Lütfen kal (Şimdi sen yoksun) Şimdi sen yoksun (Şimdi sen yoksun) Yaptığım şey çok mu yanlıştı? çok mu yanlış Beni yalnız bıraktıracak kadar since 1984 | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Careless WhisperÇok hoş olmuş.. Ellerine sağlık Erdem ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Careless Whisper
İşte budur ya Söz-müzik ve ambiyans,muhtesem | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| careles whisper klip, careless, careless whisper, careless whisper klip, careless whisper klip video, careless whisper türkçe videosu, careless whisper video, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||