Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Duygu Yüklü Flash'lar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-05-2008   #1 (mesaj-linki)
Hatıram Olsun Hatıram Olsun

Lütfen BekLeyiniz..

Hatıram Olsun
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-05-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Hatıram Olsun Cvp: Hatıram Olsun

Sana Sitem Ettiysem Sitem Sevgiden Doğar..Paylaşımın İçin Teşekkür Ederim Bu Flash Sevgiyi Bütünüyle Hakedenlere Vede Layığıyla Yaşayanlara Gelsin..
Eski 24-05-2008   #3 (mesaj-linki)

Cok gusel olmus eline saglik cnm
C.Sabah'tan bende Beni Unutma'ya istiyorum,zahmet olmassa tabi
Bizde sana yapar odesiriz OK
Eski 26-05-2008   #4 (mesaj-linki)

CarL abi Coşkun Sabah'ın bu şarkısı gercekten cok güzel,cok anlamlı bir parça ve flashla bütünleşen harika bir gösterim..Eline Saglık
Ben sende yaşadım
Seninle tattım böyle bir aşkı
Al hatıram olsun armağan olsun
Sana bu şarkı
Çal benim için çal
Bu aşk için çal bizim bu şarkı

Eski 26-05-2008   #5 (mesaj-linki)

Hani ara sıra insan çok duygusal bir hale girer ya,işte öle zamanlarda pek nadir dinlediğim arabesk-fantazi tarzı parçalardan biri...Süper parçaya süper düzenleme.Teşekkürler Careless.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
al armağan olsun hatıram olsun bizim bu şarkı, al hatıram olsun klip, cokun sabah, coskun sabah hatıram olsun video, coskun sabah sitem klip, coşkun sabah hatıram olsun klibi, coşkun sabah hatıram olsun video, coşkun sabah video şarkıları, cokun sabah videosu, hatiram olsun, hatıram olsun, sana sitem ettiysem sitem sevgiden doğar, video coşkun sabah hatıram olsun, video şarkıları, çoşkun sabah hatıram olsun video,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09808612 saniyede (51.39% PHP - 48.61% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR