| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bari Sen Unutma BeniDREAM abim Seni cok ama cok Özledim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Bari Sen Unutma Beni
Susmalıyım,tutamadım kendimi Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bir acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu beni ben de unuttum herşeyi Bari sen unutma beni...! BARIŞ'ım bende teşekkürler.. ![]() | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bari Sen Unutma Beni Lütfen beğenilerinizi ilgili mesajın sağ alt köşesindeki sarı renkli "teşekkür" butonunu kullanarak belirtiniz... Şayet ekstra yorumlarınız var ise mesaj olarak geçersiniz. Teşekkürler , elinize sağlık vb tarzı mesajlar kısa süre sonra silinecektir!!! Bilgilerinize... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
çok güzel ama bu galiba benim spacesimde vardı galiba birileri koymuştu o galiba![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
![]() ![]() ![]() Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir darben Susmalıyım,tutamadım kendimi Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bir acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu beni ben de unuttum herşeyi Bari sen unutma beni...! | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
çok duygusal bir parça.. her dinlediğimde ağlayacak gibi olurum.. teşekkür ederim.. Gel de al canımı al da kurtulayım, ayrılık ölümden beter.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
super yha emegıne saglık ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bari, unutma |
| bari sen unutma beni, sende unutma beni, |
Bari Sen Unutma Beni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Unutma Beni | The Unique | Yerli Diziler | 5 | 03-09-2009 19:15 |
| Ayna - Bari Sen Unutma Beni | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-08-2008 00:40 |
| Bari Sen Unutma Beni | YaZYaGMuRu | Sizin Video'larınız | 0 | 14-11-2007 22:42 |
| Bari Sen Unutma Beni | HayLaZ61 | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 16-09-2007 01:44 |
| Beni Unutma | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 20-02-2007 20:25 |