| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yitik Aşk | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yitik Aşk YİTİK AŞK Göz göre göre birbirimizi kaybediyoruz. Ne sen eski sensin, Ne ben eski ben. Sen şimdi gökte bir kuzey yıldızısın. Bense güney yönünde bir göçebe kuş. Seni sevmem yalanmış beni sevmeyişin gibi Tüm sözlerim anlamını yitirdi çoktan Sana söylediklerimi duyma artık Hissetmiyorum senin varlığını. Şehir bugün daha bir soğuk. Daha da karanlık her yan. İstanbul’un bilmem neresinde Bu akşam güneş batarken ayrılığımızı yazıyor bir şair Ve ben ardımda çaresizliğimi bırakmanın vurgunuyla Soğuk suyuna bir kez daha dalıyorum İstanbul’un. Sana söylediklerimi duyma Hissetmiyorum seni artık. Bu akşam bir şair ayrılığımızı yazıyor. Sen eskide kaldın ya Güneş yavaş yavaş batıyor.. Çok Güzel Yapmışsın Ayrıca Şiirde Bi O Kadar Anlamlı Ellerine Sağlık Teşekkürler.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yitik Aşk
cok güzel emegine saglik
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yitik Aşk Sonbahar yapraklarıyla denk düştü gözlerimden akan yaşlar Göcebe kuşların kanadına takılı yitip giden bir aşk var ... Zannettiğin gibi değildi sevgilim Yaşıyorsam Umudum ne yaz Ne de gelecek ilk bahar Yaşanan bu en son bahar Yeşermeyecek artık tek bir dal Bitmeyecek tohum , İşte söylüyorum Dinmeyecek acılar Biliyorum ...... kopacak bir fırtınanın habercisi değil bu kara bulutlar Dört bir yanda ölüm sessizliği ve içimde Sonsuz zamanlara hükmedecek bir çağ var Senin yaşamana bırakıyorum tüm sevgileri Aşkları Bende yalnız bana yetecek Bir sen var ......... Çok Güzeldi Teşekkürler ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşk, yitik |
Yitik Aşk Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Türkü - Yitik Bahar | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 16:52 |