| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gül Bakışlım![]() Son Düzenleyen MelancholiscH; 20-03-2009 @ 23:28. Sebep: Link Düzeltildi... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül Bakışlım
KİM SÖYLÜYOR ARKADAŞIM TEŞEKÜR EDERİM ELİNE KOLUNA SAGLIK AMA LİNK DE VERSEN İNDİRSEM HOŞUMA GİDDİ
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül BakışlımCarL Harika bir şarkı seçmişsin,flashın da o derecede güzel olmuş Eline saglık çok seviyorum ben bu şarkıyı![]() Ay büyüdü geceleri sen beklerim Ak gerdanda gül kokusu seri özlerim Çare bilmez dertlerimle yolun gözlerim Gül kokuşlum gel ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Gül Bakışlım ![]() Gözyaşlarımı Sİlipte Öyle Gel )
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül Bakışlım Gül teninden usalanıp süzül de gel Gül bakışlım gözyaşların silip de gel Yarem sızlar yalnızlığım bilip de gel Gül kokuşlum gel Ay büyüdü geceleri seni beklerim Ak gerdana gül kokusu tenin özlerim Çare bilmez dertlerimle yolun gözlerim Gül kokuşlum gel Bu Şarkı ASKIMA ÖMRÜME GÜLÜME HERŞEYİME ANLATILMAZ KELİMELERLE ANLATAMADIĞIM YARİME ... SENİ SEVİYORUM M&M | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ben edit yapmak zorunda kaldım mesajımı düzenleyemediğim için , bir ricam olucaktı bu şarkı kime ait nerden indirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim, tskler ...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül Bakışlım | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül Bakışlım Hele sukur izleyebildim,eline saglik kanka nefis sarkiya guzel flash | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül Bakışlım | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gül Bakışlım ewet serkan söluyor bızım burda yerel bı radyoda porgamlarda söledıgı sarkıları derledıgı bı album war 100 gartılı olarak serkannnnnnnn dıyorum baska bişi demıyorumm eger sarkıyı ındırmek yada dıgerlırınde dınlemek ıstersınız sıze ındırebılcegınız bı lınk werebılırm ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bakışlım, gül |
| gul bakislim gel kim soyluyor, gul bakislim gel sarkisi, gul bakislim kim soyluyor, gul bakislim klip, |
Gül Bakışlım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ceylan Bakışlım | Lord Lion | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 21-06-2008 01:51 |
| Gül Bakışlım Gel | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 18-01-2008 15:52 |