| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kalbime Hoşgeldin Yar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kalbime Hoşgeldin Yarşimdi sensiz ve yanlızım 3 günlük aşk acıtmazki tüm anılar birer birer yok olmazki hmm çok güzel seçimler olmuş şarkı seçimide bir güzel | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kalbime Hoşgeldin YarYanında Olsam,Elini Tutsam,Sonsuza Kadar Severmisin Beni Söyle.. Badem-Sonsuza Kadar(Bitti Rüya) Hoş Olmuş..Teşekkürler.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kalbime Hoşgeldin Yar![]() Kalbime hoş geldin yarr![]() ![]() ![]() ![]() Kalbime hoş geldin yarr![]() ![]() çok hoşş olmus eline saglıkkk.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kalbime Hoşgeldin Yarİyi günde kötü günde bil ki bu kalp seninle bundan böyle... Beni takip et eve kadar artık kaçmam seninim sonsuza kadar... Önünde diz çöksem sana söz versem benimle bir ömrü paylaşırmısın? Yanında olsam elini tutsam beni sonsuza kadar severmisin söyle? Çok Beğendim, Çok Sıcak, İçten Ve Aşırı Samimi Olmuş... Tebrik Ediyorum... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kalbime Hoşgeldin Yarİlk Defa dinliyorum bu şarkıyı..Müzigi çok canlı,söyleyen kişinin sesi de çok güzel..Ve gocmenkus cok güsel flashların var,devamını bekliyoruz harikasın ![]() ... Tam son umudumu kaybedecekken girdin kalbime,Hoşgeldin Canyarım ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kalbime Hoşgeldin Yar KALBİMDE BÜYÜTTÜM SENİ kalbimin derinliklerinde yaşattım seni her daim sana sahip çıktım bugün yanıbaşımda değilsin meğer bu gidiş nereye doğru olur.. yüreğimde büyüttüm seni her nefesini ben verdim sana aklımda fikrimde sen,senin hayalin ve koskoca bir yalnızlık... bebeğim duy sesimi,bir cevap ver ya da kendin gel de bu hasreti bitir..... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hoşgeldin, kalbime, yar |
Kalbime Hoşgeldin Yar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Emel Müftüoğlu - Hoşgeldin Hüzün | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 16:45 |
| İlhan İrem - Hoşgeldin | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 23:49 |
| Asla (Kalbime Gömemem) | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 03-01-2008 12:36 |
| Kalbime Gömerim O Zaman | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 09-05-2007 02:50 |
| Kalbime Dokun | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 05-02-2007 16:41 |