| | #1 (mesaj-linki) | |
| Atatürk Öldü Diye AğlıyorVatanımızı düşmanlardan kurtaran , özgürlüğümüzü bağımsızlığımızı bizlere veren Mustafa Kemal’i 3 yaşındaki küçücük çocuk daha Atatürk’ün ne kadar büyük bir lider olduğunu bilmesede öyle ağlıyor ki bütün sözlerini göz yaşları anlatıyor. Öğretmenin’den Atatürk’ün öldüğünü öğrenince ağlamaya başlayan bu 3 yaşındaki tatlı kız annesinin telkinlerine rağmen bir türlü ikna olmuyor. Atatürk’ü çok özlediğini ve ölümünden duyduğu acıyı minik gözlerinden akan yaşlarla, dudaklarından çıkan ve yürekleri sızlatan kelimelerle anlatıyor. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Atatürk Öldü Diye Ağlıyor
bir konuya kafam takıldı 3 yaşındaki bi çocuk nasıl okula gidiyor ve öğretmeni oluyor anlamış değilim lütfen cevap yazarmısın
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Bence Kreşe Gidiyor ! Ben Sanal Alemin Yalancısıyım... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Atatürk Öldü Diye Ağlıyor | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Beni Şımartıyorsunuz... Ben Şımartılmaktan Hoşlanmam... Ama Yinede Teşekkürler... Çalışırsanız Sizde Benim Bulunduğum Konuma Erişebilirsiniz... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ağlıyor, atatürk, Öldü |
Atatürk Öldü Diye Ağlıyor Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hz. Muhammed kaç yılında öldü? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 2 Hafta Önce 02:07 |
| Dj Akman öldü mü? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 04-10-2009 16:11 |
| Demet Sağıroğlu - Yar Diye Diye | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:27 |
| Serdar Ortaç - Yar Diye Diye | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:25 |
| Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 21 | 03-01-2008 10:28 |