| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ben Filistin'li ÇocukArkadaşlar Bu Videoyu İzllediğimde Çok Duygulandım , Tüylerim Diken Diken Oldu Çok Etkileyici... Allah Filistin'li Kardeşlerimize Yardım Etsin İnşallah... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ben Filistin'li ÇocukPaylaştıgın için teşekkür ederim ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ben Filistin'li Çocuk Sayın B.L.A.C.K, çok teşekkür ederim paylaşım için sağ olun.İnanın gözlerim yaşlı birşekilde izledim,Cenab-ı Allah oradaki Müslüman kardeşlerimize yardımetsin,sabırlar versin inşallah.Gerçekten çok acı ve zor bir durum.Yeryüzünde keşke savaşlar olmasa ve keşke çocuklar hiç ağlamasa, dua ve temennisi ile.Saygılarımla | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Ben Filistin'li Çocuk
![]() Şu Anda Tek Temennimiz Filistin'li Kardeşlerimiz İçin Dua Etmemiz ve Eğer Edebiliyorsak Yardım , Bir de "Filistin'li Çocuk"'un Dediği Gibi "Benim Oyunum Sapanlarla Savaşmak" Yargısını Kaldırıp Hayata Yerinde Gülümsemeyi Bilmeliyiz... | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ben Filistin'li Çocuk
cok güzel ama içim gitti ne yazacagımı bilmiyorum allahım filistinli kardeslerimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çocuk, filistinli |
| filistinli cocugun duasi, |
Ben Filistin'li Çocuk Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çocuk Gelişimi - Çocuk Gelişimci | Gabriella | Meslekler | 8 | 18-10-2009 16:39 |
| Çocuk Modası ve Çocuk Moda Markaları | Requiem | Moda | 43 | 28-08-2009 23:22 |
| Çocuk Edebiyatı | Blue Blood | Edebiyat | 6 | 08-08-2009 20:21 |
| Çocuk Hakları Sözleşmesi | Blue Blood | Hukuk | 4 | 18-09-2008 15:27 |
| Bir Çocuk Şarkısı | ilon | Sizin Video'larınız | 2 | 07-09-2007 00:33 |