| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu Ellerine Yüreğine sağlık .. gercekten cok güzel .. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu
çok güzel ama biz bilgisayara indiremiyormuyuz çok güzel beni anlatıyor teşekkürler emeğine sağlık
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu Harikaydı abi.. Yüreğine Sağlık.. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
tşkkürler emeğiniz için
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
belalim sezen aksunun cok sevdigim bi parcasidir emegine saglik.....
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu oysa bir kere görmüştüm seni..hani bir kere daha görecektim seni? hani gel diyordun? gelecektim , niye gittin? niye gittin ya nasıl gidersin?!!!! özlemek nedir hasret nedir ben bilirim....sağol güzeldi... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
hadi şimdide gel karşıma bitmedi bu sevgim seviyorum seni diye bilirmisin insafsız söyleye bilirmisin allahsız günlerce gecelerce ben seni bekler iken sen sen varya yok hiçbir sözüm artık sana çekil git hayatımdan istemiyorum artık seni ne sev nede yaşa sadece git çekil ve git ardına bile bakmadan... müzikten esinlendim aklıma gelenleride ben yazdım çok güzel olmuş teşekkür ler paylaşımın için ! | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Duygulu ve başarılı. Teşekkürler Ahmetseydi .
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubunasıl da özlemişim seni..toprağın yağmuru özlediği gibi... ![]() her zaman ki gibi ahmetseydi tek kelime ile harika.. ![]() | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
teşekkürlerr
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Bir Sevgiliye Hasret Mektubu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hasret - Hasret Nedir - Hasret Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 30-05-2008 17:01 |
| Kıraç - Sevgiliye | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 21:34 |
| Sevgiliye | karakiz_38 | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 20-12-2007 13:14 |
| Sevgiliye | M.u.R.a.T | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 16-03-2007 21:36 |
| Sevgiliye Çiçek | Blue Blood | Flash Oyunlar | 11 | 30-07-2006 01:44 |