| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bir Sevgiliye Hasret MektubuYükleniyor... Birkaç saniye sürebilir | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Re: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu Bu sana ilk ve son mektubum. Bir başlık bile bulamadım.. Mektuplar genelde Canım, Aşkım, Sevgilim, Baştacım.. diye başlar. Ama sen benim ne canım ne de seviglimsin. Artık hiçbir şeyimsin. Canımı çok yaktın sen çok. Bak, gördün mü ? Zerre kadar değerin kalmamış, değersizsiz. Onun için gelecek diye bekleme sakın, dönmeyeceğim. Artık masum bakışlarım yok. Erkeksen şimdi geç karşıma bak gözlerimin içine. Bakamazsın.. Çünkü artık seni gözlerimle vuracak kadar nefretim var içimde... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu tek kelimeyle süpersin seni tebrik ediyor alkışlar yağdırıyorum... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu
harika ötesi bişi bu inanılmaz bi duygu yoğunluğu veriyor insana sevmeyi bilmeyen birisine bile aşk katıyor yüreğine inanılmaz dı çok teşekkür ederim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
allahına gurban kardeş ne güzel vaff tek kelime ile süper devamını bekliyoruzz. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
süper ötesi bişe eline sağlık
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Bu değerli paylaşımın için tşkr butun sevnler adına sankı benı anlatmışsın bu mektupta benden aşkıma aşkımdan bana bir mektup çok tşr ederim yureğine sağlık
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
emegine yüregine saglik cok begendim siiri ve müzigini...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Duygu yüklü bir şiiir .Emeğine sağlık
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Sevgiliye Hasret Mektubu tek kelimeyle harika
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| bir sevgiliye hasret mektubu, hasret mektubu, hasret mektuplari, sevgiliye hasret mektubu, sevgiliye hasret mektuplari, |
Bir Sevgiliye Hasret Mektubu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hasret - Hasret Nedir - Hasret Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 30-05-2008 17:01 |
| Kıraç - Sevgiliye | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 21:34 |
| Sevgiliye | karakiz_38 | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 20-12-2007 13:14 |
| Sevgiliye | M.u.R.a.T | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 16-03-2007 21:36 |
| Sevgiliye Çiçek | Blue Blood | Flash Oyunlar | 11 | 30-07-2006 01:44 |