Sarı Kamış Kar Altında Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Duygu Yüklü Flash'lar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-03-2009   #1 (mesaj-linki)
Yavru_Aslan - avatarı
Sarı Kamış Kar Altında

Sarı Kamış Kar Altında
Mehmet'im Karlar Altında

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-09-2009   #2 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Sarı Kamış Kar Altında

çben çiğdem ahmet abi çarkı süoer ağzına sağlık bu şarkı şehit analarını belki üzer ama ne olur ağlamayın çünkü ağlamak iyi çözüm değil siz ağlayınca hayinleri güldürmüş olursun yasta tutmayın sadece benim oğlum kahramandı diyin en güzeli buydu ben erkek olsam ve şehit düşsem benim için ağlarsanız kemiklerim sızlar ve sadece benim oğlum kahramandı demelerini isterdim tayip bişeler bul bitsin artık bu çile niye askerlerimiz ölüyor şünkü bizim insanlar yani hayin olanlardan bahsediyorum o kadar acımasız ki hiş bişe bilmiyor ve cahiller ben erkek olsam hemen askere gitmek savaşmak ter dökmek ve hayinleri pusuya düşürmek isterim ona bakarsanız da kenan doğulu da askere gitmedi onunki canda bizşm askerlerimiz ne ozaman kameranın karşısına geçip çok üzüldük demesini biliyorlar sanatçılar tayip erdoğan kenan doğulu da askere gitsin arkadaşlar sizde cevap yazın ahmet abi senden de bekliyorum her şey güzel olacak siz analar şunu bilin ki biz herzaman sizin yanınızdayız
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
altında, kamış, kar, sarı
sarikamis kar altinda, sarikamiskaraltinda,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Sarı Kamış Kar Altında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mahsun Kırmızıgül - Sarı Sarı Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 28-02-2008 20:03
Ruhi Sarı (Ruhi Sarı Kimdir? - Ruhi Sarı Hakkında) Kral_Aslan Tiyatro tr 0 26-08-2007 00:35
Ihlamurlar Altında KisukE UraharA Yerli Diziler 5 21-05-2007 17:53
Öznitelikler Kontrol Altında Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 0 28-04-2007 12:02
Sarıkamış - Sarı Kamış (Ahmet Şafak - Video Klip) NeutralizeR Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye 3 15-02-2007 12:35