| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tutmayın BeniSon Düzenleyen Blue Blood; 20-04-2007 @ 13:33. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tutmayın Beniiyi olursun kötüsün derler saf olursun delisin derler yalancı olursan seni çok severler ben bu dünyayı anlamıyorum anlamak bile istemiyorum tutmayın beni ben GİDİYORUM ![]() ne kadar anlmalı şimdi herşeyi anlatan herşey burda değilmi? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tutmayın Beni
çok teşekkürler süper paylaşım emeğine sağlık
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tutmayın Benibir yanım pişman öbür yanım değil ne yapayım elimde değil divane yaşadım avare yılları beş değil on değil boşa harcadım koca bir ömrü özür dilesem kime ve ne için pişman olsam ne adam sen de bir suçlu aranıyorsa şimdi sorumlusu benim kime ne kavgam kemdimledir tutmayın beni | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Bu parça kime ait acaba??Çok güzelmiş. Video da çok güzel,emeğinize sağlık... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Vau bu harikaydi yaa emegine saglik cok hos olmus
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
emeginize saglık
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tutmayın Beni emeğine sağlık çok güzel flash olmuş.bu şarkıyı kimin söylediğini bizde bilsek keşke | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ben bu dünyayı anlamıyorum parçasını kim söylüyo acaba öğrene bilirmiyim çok hoş bir parça
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tutmayın Beni emeqine saqLık çok qüzeL oLmus : ) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Tutmayın Beni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nalan - Tutmayın Beni | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 16:05 |
| Sedat - Tutmayın Beni | firstlady | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-04-2008 13:01 |
| Ferdi Tayfur - Cali Vay Beni Beni | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 17:16 |
| Recebim - Sor Beni | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 21:48 |
| Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 20:25 |