| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gözlerini Getir ÖleyimKimsesizim, İlk kez bu kadar suskunum Sana söylemiyorum Yıldızlara uzanmışım her akşam Ve bağlanmış, ve kınanmış Ve karşında yitirilmişim Ne olur, Getir Gözlerini Öleyim...! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerini Getir Öleyim ben biraz şairim, biraz divane çarmıha gerseler öldüremezler sırrım sazımda değil, yüreğimdedir istersen dost, istersen düşman gibi gözlerini getir ustam; getir gözlerini, öleyim… muhteşemdi emeğine yüreğine sağlık DreAmTeaM çok sağol... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerini Getir Öleyim
tskler cok güzeller hepsi ama istedigimi alamıyorumm html kodlarını alabilirmiyim
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerini Getir ÖleyimTeŞekkürLer! Güzeldi... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerini Getir ÖleyimKimsesizim, İlk kez bu kadar suskunum Sana söylemiyorum ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerini Getir Öleyim
Yüreğinize sağlık. Dinlerken çok duygulandım. Harika bir paylaşım. Çok teşekkür ederim.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| getir, gözlerini, Öleyim |
| gozlerini getir, gozlerini getir oleyim, gozlerini getir oleyim siiri, |
Gözlerini Getir Öleyim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İbrahim Tatlıses - Bul Getir | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 22:41 |
| Gözlerini Getir Öleyim | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 10-06-2008 15:24 |
| Kutsi - Koş Getir | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-04-2008 01:58 |
| Ferdi Tayfur - Geri Getir Ömrümü | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 14:53 |
| Bir Gece Getir Bana | DeLLy | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 24-03-2008 13:08 |