| | #1 (mesaj-linki) | |
| Beni Benimle Bırak GiderkenAlıntıdır... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak Giderken ellerinize yüreğinize sağlık... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak Giderken Beni BenimLe Bırak Giderken Başka Bir Şey İstemem AyrıLırken Bana Bir Tek Beni Bırak NoLur.. Gerisi Senin OLsun..Senin OLsun... BLucum GönLüne SağLık.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak Giderken bluu çok güzell paylaşım için saollll .... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak GiderkenEllinize sağalık arkadaşım . | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak Giderken Gerçekten diyecek bişey yok ...Harika olmuş,ellerine sağlık | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak Giderken
bluenight cok güsel bi paylasım..insanlar ayrılır ama nedense sadece gittiklerinde hersey hallolmus sanarlar..önemli olan beni bana geri vermesidir.ruhum hala onla olmamalı geri kalan hersey onun olsun![]() Gün olur da belki bir gün benden bıkarsan Gün gelir de hani bu evden çıkıp gidersen Sanma ki senden, senin uğruna verdiklerimden Geriye birşey isterim sen ayrılırken Sanma ki senin için yaptıklarımın hesabı sorulacaktır Senden... Beni benimle bırak giderken başka birşey istemem ayrılırken Bana bir tek beni bırak ne olur Gerisi senin olsun... Senin olsun... Bir başka alem seni benden alırsa Bir başkasına olur ha aşık olursan Sanma ki senden, senin uğruna verdiklerimden Geriye birşey isterim sen ayrılırken Sanma ki senin için yaptıklarımın hesabı sorulacaktır Senden... Beni benimle bırak giderken başka birşey istemem ayrılırken Bana bir tek beni bırak ne olur gerisi senin olsun Senin olsun.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Benimle Bırak Giderken abim benim yaa cok guseL pofs ((( | |
|
![]() |
| Etiketler |
| benimle, bırak, giderken |
| beni benimle birak giderken, beni benimle birak giderken video, |
Beni Benimle Bırak Giderken Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İzel - Beni Bırak | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-06-2008 11:46 |
| Murat Boz - Beni Bana Bırak | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 17:58 |
| Zuhal Olcay - Beni Benimle Bırak | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 00:12 |
| BenDeniz - Bırak Beni | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 09:43 |
| Sen Giderken... | RespecT | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 26-12-2006 22:14 |