| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sevmekten GidinceKafeYeLMeR İÇİN nephthys'ten bidenesine ![]() yardımları için The_Devil'e teşekkür ederim ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevmekten GidinceSen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım Ya sen bana fazla geldin ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur Sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur.. ay ay ayyyyy.. Canım benim yaa o kadar şaşırdım kii,,bi o kadarda mutLu oLdum..![]() ![]() ELine GönLüne sağLık bidenemm.. ![]() Çok çok çok ama çok teşekkür ederim bebeğimm.. ![]() Ayrıca şarkıda süper Flashda.. Tekrar tekrar teşekkür ederim canım.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevmekten Gidince Eyvallah sağolasın yüreğine sağlık.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevmekten Gidince harika olmuş emeğinize sağlık bu kadar uzun kb flashı nasıl upload edebildiniz acaba? öğrenebilirmiyim.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevmekten Gidinceişte ya işte şarkı dedigin bölemidir .. çok ğüzel parça zaten bitiyordum bu şarkıya sende çok ğüzel eemek harcamışsın.. emegine yüregine saglık... of of efkarlandım bak şimdi ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gidince, sevmekten |
| sevmekten gidince, |
Sevmekten Gidince Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seni Sevmekten Korkmuyorum | BlueNighT | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 22-06-2008 14:09 |
| Pinhani - Belki Sevmekten Hiç Usanmam | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-05-2008 13:53 |
| 4yüz - Vazgeçtim Sevmekten | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 22:15 |
| Haluk Levent - Sen Gidince | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 21:12 |
| Sevmekten Korkmuyorum | Tiglon | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 21-08-2007 19:27 |