Er Mektubu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Duygu Yüklü Flash'lar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-05-2007   #1 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı
Er Mektubu

Hayırlı Teskereler The Devil..
Sen olmasan biz nasıl uyuyacağız..
İskender'un Yolcusu Kalmasın
İskenderun'da bir gemi, Bir daha gidersen öpsünler seni..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-05-2008   #2 (mesaj-linki)
MYDMR
Cvp: Er Mektubu

Çok güselmiş yaa..En cok da sevgilisinden ayrılması kötü olmus asıl o zamanda cok koyar....Asker olmak kolay degildir,Allah tüm askerlerimizi korusun
Eski 13-06-2008   #3 (mesaj-linki)
Sedef 21 - avatarı

Simdi izleyebildim flash'i ve cok dokundu bana anlatamam

Benim sevdigimde Askerde Allah bütün Askerlerimizi korusun, Asker yolu gözlemek zordur bunu kendimden biliyorum ve yasiyorum, hele birde Asker Ocaginda heran düsündügün bi sevdigin ve seni bekledigini umdugun "sevdiginin" baskasiyla oldugunu senden ayrilmak istedigini hele de seni unuttugunu ögrendiginde...
Hic düsünemiyorum bunu... ne kadar da koyar insana nasilda derinden yaralar...
Nolur Insanlar biraz düsünceli olsa Vatan bekleyen ve gurbette hasret ceken birine böyle bi ihanet yapmasa !!!!
Cok kötü bi durum...

Emegine Saglik BlueNighT, cok duygulandim
Eski 06-05-2009   #4 (mesaj-linki)

o kadar zor muş kii ,asker beklemek... hergün sevdiğin orda sen ise burda birlikte beraver şafağı saymak..hergün haberleri izleyip acaba bugün bi şehit haberi varmıdiye gün boyunca düşünmek.. o kadar zormuş ki askerin içtima öncesi seni aramasını beklemek.saatin 20.00 olupta seni aramamasını düşünemiyorum bile..gelde sabaha kadar uyu.acaba bugün neden aramadı?hastamı acaba?yoksa?yoksa...? o kadar zor kii.aslında birtek sevdiğim askerlik yapmıyor.bende burda yapiyorum..canımdan can gidiyor hergün..o kadar çok korkuyorum kii.. herkez diyor şimdi ki askerlikte ne var diye.ne yokkii.daha geçen hafta 9 şehit verdik.onların içinde benimde sevdiğim olabilirdi..okadar zor kii 460 günün bu şekilde geçmesi..şiirde diyor en çokta sevdiğimin koyup gitmesi koydu diye.çok doğru söylüyor..her gece dua ediyorum Allah ıma beni ondan ayırma diye,bilhassa askerdeyken..Okadar güzel bir duygu ki sevdiğini beklemek.onunda orda seni beklediğini bilmek...Allah ım bütün askerlerimizi korusun..lütfen artık askerlerimiz şehit olmasın..!! TEZ GEL YARİMMM....!!!!
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Er Mektubu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şehit Er Mektubu B.L.A.C.K Duygu Yüklü Flash'lar 0 11-11-2008 17:37
Şehit Askerin Son Mektubu Demir YumruK YouTube'dan Seçmeler 0 05-11-2007 16:25
Askerin Son Mektubu YagmurTanesi YouTube'dan Seçmeler 0 21-10-2007 21:45
Asker Mektubu YagmurTanesi YouTube'dan Seçmeler 0 21-10-2007 20:27