| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yağmurlar Canımı AlsınYükleniyor ..Lütfen Bekleyiniz... Son Düzenleyen Blue Blood; 11-05-2007 @ 23:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yağmurlar Canımı AlsınGökyüzüm sen ol bir tanem Güneş teninde batsın Bırakıp gidersem seni yağmurlar canımı alsın Sözlerin bittiği yerde, Buna Deniyor Sanırım... Eline Sağlık Efnalya ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yağmurlar Canımı Alsın Lütfen beğenilerinizi ilgili mesajın sağ alt köşesindeki sarı renkli "teşekkür" butonunu kullanarak belirtiniz... Şayet ekstra yorumlarınız var ise mesaj olarak geçersiniz. Teşekkürler , elinize sağlık vb tarzı mesajlar kısa süre sonra silinecektir!!! Bilgilerinize... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yağmurlar Canımı Alsın
Şarkı ve yorum süper zaten ve üstüne birde böyle bir video müthiş olmuş..ellerinize yüreğinize sağlık.. Ben bu videoyu facebooktada paylaşmak isterim ama paylaşım ikonu göremedim..Böyle bir imkan var ise yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Son Düzenleyen MelancholiscH; 03-06-2009 @ 23:51. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
emegine saglik
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
anlamz insan oğlu sevgiden yada şansı yoktur biri sever diğeri severmiş gibi yapar herzaman lanet olsun yalancı sevgilere
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| intizar yağmurlar canımı alsın video, yagmurlar canımı alsın, yamurlar canımı alsın, yağmurlar canimi alsin, yağmurlar canımı alsın video, |
Yağmurlar Canımı Alsın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İntizar - Yağmurlar Canımı Alsın | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-09-2008 06:37 |
| Şebnem Ferah - Yağmurlar | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 00:43 |
| Al Canımı | karakiz_38 | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 17-01-2008 19:21 |
| Yüreğimdeki Yağmurlar.. | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-03-2007 04:57 |
| Yüreğimdeki Yağmurlar | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 18-12-2006 12:51 |