| | #1 (mesaj-linki) | |
| Vatan Borcu / Asker TürküsüThe_DeVıL senin için Kardeşim Allaha emnat ol... Hayırlısıyla git gel.. Şimdiden hayırlı teskereler.... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan Borcu / Asker TürküsüAffet beni affet anam Yolum bekler ***** düşman Gelen yolcu giden yolcu Çabuk biter vatan borcu Canım anam bekle beni Ben askerim özle beni Göz yaşlarım sitem dolu Zor beklenir asker yolu Canım anam baekle benli Ben mehmedim özle beni Bitmek bilmez uzun yollar İzin verin yarime gidem dağlar Söz Yazarı : Serdar Ortaç | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan Borcu / Asker Türküsü
ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ BİZE BAGIŞLA ONLARI KÖTÜLERDEN KORU BÜTÜN ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan Borcu / Asker Türküsü
Bütün Mehmetçikleri kötüden koru yarabim gel teskere gel..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| asker, borcu, türküsü, vatan |
| asker turkuleri, asker turkuleri video, asker turkusu, askerlik turkuleri, vatan turkuleri, |
Vatan Borcu / Asker Türküsü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Asker - Asker Nedir - Asker Hakkında | kompetankedi | X-Sözlük | 2 | 03-11-2008 14:47 |
| Karsantı - Asker Türküsü | tuncdag | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-07-2008 15:06 |
| Serkan'a Sevgiyle - Vatan Borcu | recruit87 | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 29-06-2008 19:39 |
| Ali Asker - Yemen Türküsü | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-03-2008 15:06 |
| Serdar Ortaç - Vatan Borcu | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:21 |