Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Duygu Yüklü Flash'lar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 13-05-2007   #1 (mesaj-linki)
Vatan Borcu / Asker Türküsü Vatan Borcu / Asker Türküsü

The_DeVıL senin için

Kardeşim Allaha emnat ol...
Hayırlısıyla git gel..
Şimdiden hayırlı teskereler....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-07-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Vatan Borcu / Asker Türküsü Cvp: Vatan Borcu / Asker Türküsü

Affet beni affet anam
Yolum bekler ***** düşman
Gelen yolcu giden yolcu
Çabuk biter vatan borcu

Canım anam bekle beni
Ben askerim özle beni
Göz yaşlarım sitem dolu
Zor beklenir asker yolu

Canım anam baekle benli
Ben mehmedim özle beni
Bitmek bilmez uzun yollar
İzin verin yarime gidem dağlar

Söz Yazarı : Serdar Ortaç
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
affet anam klibi, asker türküsü, asker turkulerı, asker turkusu, asker türküleri, asker türküleri video, asker türküleri videoları, asker türküsü, asker türküsü video, asker türküsü videolu, askeri turkuleri, askerim türküsü, serdar ortaç asker, serdar ortaç asker türküsü video, vatan türküleri,
Konu Araçları

Vatan Borcu / Asker Türküsü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) nünü Osmanlı İmparatorluğu 277 1 Hafta Önce 19:43
Asker Ocağı - Türk Askeri - Mehmetçik ahmetseydi Satırlarla Türkiye 100 13-06-2008 11:52
Türk Olmak... İşte bütün mesele... Blue Blood Satırlarla Türkiye 101 16-04-2008 22:30
Şiir Nehri -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 12496 02-12-2006 23:53
Vatanı TÜRK gibi yaşamak VATAN Satırlarla Türkiye 10 09-09-2006 05:33
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:37Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08006597 saniyede (56.89% PHP - 43.11% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR