| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sevemedim Kara Gözlüm | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevemedim Kara GözlümHerkes bana deli diye Gülüp geçiyor Senin aşkın beni karagözlüm Deli ediyor... Aramıza kimse, Gelip girmesin, Ayırmasın Mevlam bizi Ömür boyunca... ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevemedim Kara Gözlüm Çok Sevdiğim bir şarkı Beni gönülden fethettin bununla Bu flashında duygularımı esir giyemdim Her zaman her daim sevdim kara gözlüm Siyah beyaz aşkım temiz bir kalpte idi Yeşil Çam'm yanık hasretim Sevemedim Kara gözlüm... EMRE Ellerine sağlık çok harika çok mukemmel olmuş iyi düşünmüssün seni seviyorum DreAmTeaM ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevemedim Kara Gözlüm
en sevdıgım turk fılmı ve en mukemmel sarkı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevemedim Kara Gözlümsevemedim kara gözlüm seni doyunca hep kiskandim seni elden ömür boyunca kuslar gibi ikimiz bir yuva kuralim ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca aramiza kimse gelip girmesin ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca bana cefa ediyorlar bilmem nedendir bemin korkum senden degil kaderimdendir herkes bana deli diyor gülüb geceiyor senin askin beni kara gözlüm deli edendir aramiza kimse gelip girmesin ayirmasin allh bizi ömür boyunca | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevemedim Kara GözlümSevilmez mi!!! Hatta ve hatta hayran bıraktı. Mükemmel flash'ınız için teşekkürler. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
indirmek mümkün mü
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
süper calisma olmus emegine saglik arkadasim tsrkler bizi eskiye götürdügün icin
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
harikasınız tşk.ler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sevemedim Kara GözlümOw .. hayat önce sevmekle başlıyor ya .. Çok güzel teşekkür ederim cok .. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| karagozlum, sevemedim kara gozlum, sevemedim kara gözlüm, sevemedım kara gozlum, sevemedım karagozlum, |
Sevemedim Kara Gözlüm Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gökhan Güney - Sevemedim Kara Gözlüm | probLem girL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 17:42 |
| Seksendört - Kara Gözlüm | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:07 |
| Murat Kekilli - Kara Gözlüm | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 10:43 |
| Kerim Tekin - Kara Gözlüm | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 15:04 |
| Nev - Kara Gözlüm | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:20 |