| | #1 (mesaj-linki) | |
| Seni Çok Seviyorum | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Çok Seviyorum yüreğine sağlık arw gerçekten harika olmuş ve duygulu | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Çok Seviyorum
Yüreğine sağlık canım çok çok güzel olmuş... Çok güzel bir şarkıymış... Bir parçanı bırakıyorum dokunduğum her yerde Parmak izlerim gibisin Sevdiğim Ellerimde ... ![]() ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Seni Çok Seviyorum Güzelim yüreğine sağlık..gece yazacaktım ama elektriklerin azizliğine uğradım ..gönlünden geçenleri bu şarkıyla çok güzel anlatmışsın canım benim...yüreğine sağlık ![]() Anladım dönmeyeceksin geri..!! Uzakların olacağız ikimizde. Hangimiz gelsek diğerinin yanına Kahrolup öleceğiz. Ben bozkır topraklarına gömüldüm birtanem... Susuz bir ırmak yatağına Issız karanlıklarda kaldı umudum. Belli bu sevda kahredecek bizi Ben unutmadım sen unut be birtanem... bana ait değil bu şiir...sana yazmak istedim beğeneceğini umuyorum... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Çok SeviyorumBir parçanı bırakıyorum dokunduğum her yerde Parmak izlerim gibisin Sevdiğim Ellerimde çok güzel olmuş süperr yaa ağlattın beni mavi gülüm ..yüreğine sağlık.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Ellerine Sağlık Arkadaşlar Ben Şunu Merak Ettim Sorıyım Dedim Yeni Üye Oldum ama Neden Genellikle Bu Alana Bayanlar Yoğunlukla Bakıyor ? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Çok Seviyorumarwoşummmm..... sevgi dolu delümmmm sevgiyle dolup taşan yüreğine sağlık..... ![]() Son Düzenleyen virtuecat; 01-06-2007 @ 04:24. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Çok Seviyorum arwen çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık tşkler... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Çok Seviyorumsüper olmuş arwen,ım canım şikelim eline ruhuna yüreğine sağlık canım arkadaşım benim | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık harika bi çalışma olmuş arkadaşlar bu slaytı bilgisayara kayıt edemezmiyiz çok harika olmuş yardımcı olun lütfennnn.. Son Düzenleyen denizcim; 22-09-2007 @ 10:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Seni Çok Seviyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seni Seviyorum v2 | careless_WhispeR | Duygu Yüklü Flash'lar | 6 | 29-10-2008 17:03 |
| Seni Seviyorum | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 24-07-2008 15:42 |
| Seni Seviyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 09-06-2008 12:09 |
| Seni Seviyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-06-2008 17:30 |
| Seviyorum Seni | arwen | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 23-05-2007 03:19 |