| | #1 (mesaj-linki) |
Fikrimin İnce Gülü | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Fikrimin İnce Gülü merhaba bile demeden sarilip bir öpmeden kirdin yüregimi ![]() ![]() ![]() yanlis anladin fikrimin ince gülü yanlis anladin ![]() ![]() cok güzel bir sarki emegine yüregine saglik blu to blu....cok güzel olmus... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Fikrimin İnce GülüBir alevdin içimde yakıpta kavuran, yağmur oldun gözümde hiç durmadan yağan, filizlenmiş yüreğimi açmadan solduran, can dostum yüreğim yanlış anladın, FİKRİMİN İNCE GÜL'Ü YANLIŞ ANLADIN. Merhaba bile demeden, sarılıp bir öpmeden, kırdın yüreğimi yanlış anladın, FİKRİMİN İNCE GÜL'ü yanlış anladın. bir sevdasın içimde çığ gibi büyüyen, hasret oldun gözümde durmadan tüten, filizlenmiş yüreğimi açmadan solduran, can dostum yreğim yanlış anladın, FİKRİMİN İNCE GÜL'ü yanlış anladın. merhaba bile demeden, sarılıp bir öpmeden, kırdın yüreğimi yanlış anladın, FİKRİMİN İNCE GÜL'ü yanlış anladın. bu ne güzel şarkıdır ilk defa duydum çok güzel di..Eline sağlık BlueNight... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Fikrimin İnce Gülü merhaba bile demeden sarilip bir öpmeden kirdin yüregimi yanlis anladin fikrimin ince gülü yanlis anladin ![]() ![]() Filizlenmiş yüreğimi açmadan öldüren ![]() fikrimin ince gülü yanlis anladin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Fikrimin İnce GülüTek Kelimeyle Mükemmel Bir Şarkı... Saatlerce, günlerce, bıkmadan, usanmadan dinleyebilirim... Eline sağlık BlueNighT.. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Fikrimin İnce Gülü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bahçeli: "Erdoğan Gül'ü yıprattı" | Blue Blood | Çeşitli RSS Konuları | 0 | 08-07-2007 23:20 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||