| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sana GeldimYüklenmesi zaman alabilir... DreAmTeaM için Sana geldim, sona sende yeryüzüdür gövde bulan eyyy suların sonsuzluğu bakışlarım demir atsın gözlerinin limanına fırtınalar yorgunu yüreğim, sana bütün sabahlarım sesinde ağarsın | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sana GeldimSana geldim, sona Sende yeryüzüdür gövde bulan Eyyy suların sonsuzluğu Bakışlarım demir atsın gözlerinin limanına Fırtınalar yorgunu yüreğim, sana Bütün sabahlarım sesinde ağarsın Ellerine Yüreğine Sağlık Çok Güzel Olmuş. Çok Mutlu Oldum Sana Çok Teşekkür Ediyorum Düşünmen Bile Yeterli Eyvallah. ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sana Geldim Güzelim yüreğine ellerine sağlık...çok güzel hazırlamışsın... Sen hiç mi bahar görmedin beni kovsan gitmem derdin Yaban kokusuz yalancı Şehirde eskimiz yandı gitti. Deva bulmam gözlerine değdi Şimdi kupkuru çöl gibi sözlerin Yaban kokusuz yalancı ... yaban kokusuz yalancı...öyle güzel ki bu cümle...üstüne bişiy demiyeceğim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| geldim |
| bulent ortacgil sana geldim video, |
Sana Geldim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cem Adrian - Ben Geldim | PocahontaS | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-06-2008 12:42 |
| Redd - Ne Olmaya Geldim | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-06-2008 19:12 |
| Ayşen - Uzaktan Geldim | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-06-2008 10:09 |
| Bülent Ortaçgil - Sana Geldim | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 27-02-2008 00:28 |
| Geldim | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 27-03-2007 18:33 |