| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sen Bu Şiiri Okurken | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Bu Şiir'i OkurkenSen bu şiiri okurken, Ben belki başka bir şehirde olurum Kötü geçen bir güzü Ve umutsuz bir aşkı anlatan Rüzgarla savrulan Kağıt parçalarına Yazılmış Dağıtılmamış, Bildiriler gibi Uzun bir yolculuğa hazırlanan Yalnız bir yolculuğa . Çünkü beyaz bir gemidir ölüm Siyah denizlerin hep Çağırdığı Batık bir gemi Sönmüş yıldızlar gibidir Yitik adreslere benzer Ölüm, Yanık otlar gibi. Sen bu şiiri okurken Ben belki başka bir şehirde Ölürüm. Böyle bir Ses, Böyle bir Yorum Ve Böyle bir Sunum... Ancak bu kadar harika ve uyumlu olabilirdi sanırım.. Gönlüne Sağlık, DreAmTeaM... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Bu Şiir'i Okurken Sen bu şiiri okurken Ben belki başka bir şehirde olurum Kötü geçen bir güzü Ve umutsuz bir aşkı anlatan Rüzgarla savrulan Kağıt parçalarına Yazılmış Dağıtılmamış Bildiriler gibi Uzun bir yolculuğa hazırlanan Yalnız bir yolculuğa . Çünkü beyaz bir gemidir ölüm Siyah denizlerin hep Çağırdığı Batık bir gemi Sönmüş yıldızlar gibidir Yitik adreslere benzer Ölüm Yanık otlar gibi. Sen bu şiiri okurken Ben belki başka bir şehirde Ölürüm. muhteşem bir ses muhteşem bi yorum ee senin flashında eklenin ce bütünlük olmuş alışmışım kahraman tazeoğlu nu senin flashların da dinlemeye izlemeye gönlüne sağlık 1 numarasın | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Bu Şiiri Okurken
şiire sesiniz muhteşem güzel olmuş ama bunları yükleyemiyoruz işte sadece beğenmekle yetiniyoruz
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Bu Şiiri Okurken ayrılmamalıydık!!!Ben çok mutluydum seninle, Neden bırakıp gittin beni öylece, Benzemiyor hiç bir gülüş seninkine, Hiç kimse geçemiyor senin yerine. Neden böle olduk düştük dillere Eller mi kandırdı seni sölesene? Hani beraber bağlayacaktık geceyi gündüze, Olmadı sevdiğim şimdi hasretiz birbirimize!... Kim sevebilir ki seni benim kadar Bana senden başkası zarar Sonumuz böle olmamalıydı Sonumuz olmayacaktı bu nasıl karar!!!.... ^^^^BY^^^^KALPSİZ^^^^MESUT^^^^ | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sen Bu Şiiri Okurken Çok güzel olmuş devamını bekleriz inş. emeğinize yüreğinize sağlık. Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Sen Bu Şiiri Okurken Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yağmur şiiri | tekinfsm | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 16-02-2008 01:45 |
| Bir Aşk Şiiri | Cinnamon | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 17-01-2008 23:54 |
| Mehmetçik Şiiri | Kral_Aslan | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 11-07-2007 12:28 |
| Sen Bu Şiir'i Okurken | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 12-11-2006 04:07 |
| İstanbul şiiri | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 23-07-2006 02:29 |