| | #1 (mesaj-linki) |
Kömür Gözlüm Yüklenmesi Zaman Alabilir bekleyiniz... ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Kömür Gözlüm off bu sarkı cok sarstı beni ya.suanki psikolojimi cok iyi anlatıyor harika olmus emeginize saglık ![]() ![]() Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Bende Serini koydum, bu Askin Pazarina. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Artik Serini koydum, ben bu Askin yoluna. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| arzu komur gozlum, arzu kömür gözlüm, komur gozlum, kömür gözlüm, kömür gözlüm, kömür gözlüm video, kömür gözlüm vieo klip, kömür ğözlüm, kömürgözlüm, kmr gzlm, |
Kömür Gözlüm Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - K | virtuecat | Kimya | 5 | 09-02-2008 13:42 |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - H | virtuecat | Kimya | 2 | 19-06-2007 23:37 |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - S | virtuecat | Kimya | 2 | 17-04-2007 16:44 |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - D | virtuecat | Kimya | 1 | 17-04-2007 15:58 |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - A | virtuecat | Kimya | 1 | 17-04-2007 15:49 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||