| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kömür GözlümYüklenmesi Zaman Alabilir bekleyiniz... ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kömür Gözlümoff bu sarkı cok sarstı beni ya.suanki psikolojimi cok iyi anlatıyor harika olmus emeginize saglık ![]() ![]() Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Bende Serini koydum, bu Askin Pazarina. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Artik Serini koydum, ben bu Askin yoluna. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kömür Gözlüm
harika tşk
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
umut etmek mi güzeldir yok sa sevdiğini dile getirmek... bu öle güzel bir şarkı ki insanın içini sızlatıyor öle olurki sevmenin nasıl güzel oldugunu can bu ya sevgiyi en güzel şekilde anlatır bu güzel şarkı hakketten sana teşekürler böle nacizane güzel şarkıyı bizimle paylaştıgın için sağolasın bea | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kömür Gözlüm bunu indirebilirmiyiz ya yüklersen sevinirim..süper olmuss | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kömür Gözlüm![]() her dinlediğimde benden birşeyler alır götürür bu şarkı .. Yüreğine sağlık arkadaşım paylasım için teşekkürler.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
çok güzel bi şarkı
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| arzu kömür gözlüm, komur gozlum, kömür gözlüm, kömür gözlüm sende sevda ne arar, kömürgözlüm, |
Kömür Gözlüm Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kömür Nedir? Nasıl Oluşur? | BrookLyn | Kimya | 3 | 03-11-2008 15:22 |
| Muazzez Abacı - Kömür Gözlüm | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 17:35 |
| Sıla - Kömür Gözlüm | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 2 | 22-04-2008 03:40 |
| Aşık Budala - Kömür Gözlüm (Gideyim) | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 15:36 |
| Kömür Gözlerin | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 11-01-2008 21:25 |