| | #1 (mesaj-linki) | |
| No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok) Sözler harika..öylesine anlamlı ki..görüntülerde filmden alınmış çok gerçekçi olmuş recruit..ellerine yüreğine sağlık...Rocky serisinin hepsini çok beğenerek izlemiştim filmin özellikle ilk olanların sahneleri konularına hayran kalmıştım...bu güzel çalışma için teşekkürler Recruit | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok) Yeteri kadar anlatabildim sanırım tbrkler cnm... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok) seRKanım Kelımeler yetmez Boyle 1 flasa Hıc Benzerı Yok sendekı Baska ![]() Muthıs Olmus Adas ne dıymkı Sırada Burnıng heart var oki | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok)
Ellerine sağlık Güzel 1 çalışma olmuş.. Sözler güzel anlamlı.. Devamını Beklerim. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok)BUNUN İÇİN BİŞEY SÖLEMEK GÜÇ OLUYO BÖLESİNE ÇALIŞMAYI NE KADAR VAKTİNİ ALMIŞTIR DÜŞÜNEMİYORUM BİLEME GERÇEKTENDE ŞARKI EŞLİGİ İNANILMAZ HARİKA BENDE YAPIYORUM AMA BÖLESİNİ HİÇ YAPAMADIM YAPAMAMDA AKILLI OLDUGUNU BİRKEZ DAHA İSPATLADIN AKILLI DÜŞÜNCEYLE YAPIYORSUN ÇOK MANTIKLI BİR ÇALIŞMA VEDE ÇOK TATLI OLMUŞ AYNI SENİN GİBİ SÖYLEYECEK DAHA BİŞEYLER BULAMIYORUM EMEGİNE YÜREGİNE FİKRİNE SAGLIK BAŞARILARININ TEMENİYLE KUTLUYORUM .....HARİKASIN | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
paylaşımın için teşekkürler | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
super olmus..!!!
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok)How you give into the hands of fate. Some things are worth fighting for, Some feelings never die. I'm not asking for another chance, I just wanna know why... Serkan abim süper bi sarkı sözleri cok anlamlı.gercekten hersey savasmaya deger..eline saglık abim![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çıkış, easy, kolay, yok, yolu |
No Easy Way Out (Kolay Bir Çıkış Yolu Yok) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Easy Video Splitter (Kolay Video Bölücü) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 2 Hafta Önce 12:32 |
| PC Oyunlarının Çıkış Tarihleri | NervouS | Bilgisayar (PC) Oyunları | 32 | 2 Hafta Önce 06:55 |
| Sanatsal metinin ortaya çıkış nedenleri nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 03-10-2009 19:13 |
| Kral Yolu (Pers Kral Yolu) | Blue Blood | Tarih | 1 | 21-03-2009 22:28 |
| Hanedan-ı Morg - Köprüden Önce Son Çıkış (Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 02-04-2008 23:12 |