| | #1 (mesaj-linki) | |
| Söyleyemedim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SöyleyemedimDüşlerde sevdim seni söyleyemedim... Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim! Sana ben şiirler sözler büyüttüm... Sana ben baharlar yazlar büyüttüm... Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim... ![]() Bir adam vardı bu şehrin bir yerlerinde Sesine uyku kaçmış bir adam Ağlasa duyardınız Yağmur şırıltısı gibi yağardı düşler ormanına Yüzü silik bir adamdı Gözlerinde En çok da gözlerinde saklıydı hüznü Bu yüzden kısardı gözlerini Buz gibi sessizdi o Sesine uyku kaçmış bir adamdı Ne zaman düş kursa Çocukluğunun soğuk günleri gelirdi aklına Gençliğinin Deli fişek günlerine yazgılıydı yazgısı, Vadesi dolmamış toprakların İnce tortularında saklıydı ruhunun gizemliliği.. Ve bir gün Bir şeylerin intikamını bıraktı ardında Bir türlü alamadığı... Tek Kelimeyle Mükemmel... ![]() Bu Aralar Sürekli Dinlediğim ve dinlerken beni bitiren bir parça.. ![]() ![]() ![]() Gökhan Türkmen Ve Kahraman Tazeoğlu Yorumuyla.. Çok Teşekkür Ederim DreAmTeaM... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Söyleyemedim
alıntıda da ayni flash var sesler karisti =[ .. Guzeldir herhalde net dinleyemedim =] | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Söyleyemedim insan şarkıya hayran kalıyor diziside bitti olsun tesekkurler | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
eline saglık harika olmuş
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| söyleyemedim |
Söyleyemedim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Söyleyemedim | Lord Lion | Duygu Yüklü Flash'lar | 11 | 4 Hafta Önce 22:40 |
| Söyleyemedim v.2 | recruit87 | Duygu Yüklü Flash'lar | 23 | 23-11-2008 16:18 |
| Cevdet Bağca - Söyleyemedim | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 12:51 |
| Nilüfer - Söyleyemedim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:32 |