| | #1 (mesaj-linki) |
Söyleyemedim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Söyleyemedim Düşlerde sevdim seni söyleyemedim... Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim! Sana ben şiirler sözler büyüttüm... Sana ben baharlar yazlar büyüttüm... Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim... ![]() Bir adam vardı bu şehrin bir yerlerinde Sesine uyku kaçmış bir adam Ağlasa duyardınız Yağmur şırıltısı gibi yağardı düşler ormanına Yüzü silik bir adamdı Gözlerinde En çok da gözlerinde saklıydı hüznü Bu yüzden kısardı gözlerini Buz gibi sessizdi o Sesine uyku kaçmış bir adamdı Ne zaman düş kursa Çocukluğunun soğuk günleri gelirdi aklına Gençliğinin Deli fişek günlerine yazgılıydı yazgısı, Vadesi dolmamış toprakların İnce tortularında saklıydı ruhunun gizemliliği.. Ve bir gün Bir şeylerin intikamını bıraktı ardında Bir türlü alamadığı... Tek Kelimeyle Mükemmel... ![]() Bu Aralar Sürekli Dinlediğim ve dinlerken beni bitiren bir parça.. ![]() ![]() ![]() Gökhan Türkmen Ve Kahraman Tazeoğlu Yorumuyla.. Çok Teşekkür Ederim DreAmTeaM... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Söyleyemedim
alıntıda da ayni flash var sesler karisti =[ .. Guzeldir herhalde net dinleyemedim =] | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Söyleyemedim insan şarkıya hayran kalıyor diziside bitti olsun tesekkurler | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Söyleyemedim
eline saglık harika olmuş
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| düşlerde sevdim seni video, gökhan türkmen söyleyemedim, gökhan türkmen söyleyemedim video, sessiz öptüm nefesini söyleyemedim, soyleyemedim, soyleyemedım, söyleyemedim video klip, söyleyemedım, syleyemedm, syleyemedim, |
Söyleyemedim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6411 | 9 Saat Önce 23:39 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 12496 | 02-12-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||