| | #1 (mesaj-linki) | |
| Beni Bırakıp Gideceksen Eğer - VOL 2 -Yükleniyor.. Lütfen bekleyin.. HAZIRLAYAN (LoRD_TüRK) ŞİİR/YAZAR Gökhan ALBAYRAK (RespecT) Ve ayrıca en sonunda flashı siteye aktaran (NeutralizeR) arkadaşıma da teşekkürü bir borç bilirim RAPİD Download Adresi: Son Düzenleyen LoRD_TüRK; 21-01-2006 @ 15:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
Ben Yardımcı Olurum bir bakayim hele neyin nesidir de ![]() walla helal olsun eline emeğine herşeyine sağlık... Beni Sabah Sabah Nasıl bir Mesut ve Bahtiyar Ettin Bilemezsin ... Bir Gün Kapıma Sırtında Bir Çuvalla ve çuvaldan kan damlasa dahi gelsende kapılarım sana daima açıktır. ben bunu siteme upload edeyim ve sana link vereyim . Son Düzenleyen Blue Blood; 03-02-2006 @ 11:35. Sebep: flood | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Bırakıp Gideceksen Eğer - VOL 2 -
Yüklendi... İyi çalışmalar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Bizim animasyon pek tutulmadı galiba yaw baksana bi sürü kişi girmiş teşekkür 3 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Bırakıp Gideceksen Eğer - VOL 2 - Yerinde Olsam Benim Gibi Çalışmalarımı Çoğu Forumda Sergilerdim Allah'ın adaletinden şüphe Etme. Eminim Hak Ettiğin Alkışı Alıcaksın Hem Benim Övdüklerim Yeter de Sana Artar Bile yoksa yetmesmi aLkıs mı istiyosun daha cok. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
LORD_TÜRK iki flaşını izledim gerçektende ikiside harikaydı. teşekkür ediyorum. çok duygusal. :'(
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Beni Bırakıp Gideceksen Eğer - VOL 2 - yuregine saglk arkadsm benim gibi bi kayayi bile eritti valla super olmus. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
kardes cok gusel ellerıne saglık
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
teşekkurler güzel çalışma | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
güzel olmuş eline sağlık birader...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bırakıp, eğer, gideceksen, vol |
| beni birakip gideceksen egerrrrr, |
Beni Bırakıp Gideceksen Eğer - VOL 2 - Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bora Öztoprak - Gideceksen Git | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-09-2008 18:19 |
| Gripin - Hiç Gelme Gideceksen | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 16:06 |
| Güllü - Bırakıp Gitme | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 14:41 |
| Beni Bırakıp Gideceksen Eğer 3 | RespecT | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 08-07-2007 23:50 |
| Beni Bırakıp Gideceksen Eğer | RespecT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-08-2006 13:58 |