| | #1 (mesaj-linki) | |
| Seni Ölüme Terk EdiyorumBoyut 1.8 mb Yüklemesi Zaman Alır lütfen bekleyin. Son Düzenleyen Blue Blood; 20-08-2007 @ 21:28. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Ölüme Terk Ediyorum ! Ölüme terk ediyorum seni. Kapanmadan gözlerim görmeliyim Pişman değilim seni sevdiğime. Belkide seni hiç sevmedim. Ama eminim sen hiç benim değildin. Ölüme terk ediyorum seni. Terkedilmiş bir ölüme bırakıyorum. Yalnızlığını dindireceksin Ne bir tazelik Ne bir içten geçmiş yorgunlukla Vakitsiz gideceksin benim gibi. Ölüme terk ediyorum seni. Katilimdin Affetmeliydin. Yaşlarıma aldırmalı. ve gitme demeliydin Bak oraya gidiyorum. Gideceğin yere. Seni ölüme terkediyorum ! Yosun tutmuş bir sessizliğe Adını ezberletiyorum. Beynini yıkadıklarım bulacaklar seni, Saracak ve sarmalayacak. Yalnızlık bir yorgan gibi örtecek üzerini. Hiç kimse kapını çalmayacak. Seni ölüme terkediyorum. Kapanmaz bir yarayla başet bakalım. Kaç mermi sıktım beynime bilmiyorum. Kurtulamadığım için, Cesaretim için. Nefretim için. Kimsesizliğim için. Sana dost bıraktığım yalnızlığım için. Kanlarım şarabını süsleyecek Her yudumunda geçirecek seni Son kapıya. Ölüme terk ediyorum seni. Ne varsa tüketiyorum Canlandıracak ne varsa seni. Hepsinin yanmış küllerini rüzgara veriyorum Hatıralarında gidiyor birlikte Bende gidiyorum Bir daha geri dönmemek üzere. Seni ölüme terkediyorum Terketmeyi bana öğrettiğin gibi. Başı eğik bir çocukluk hissi var içimde. Gururumu gayet iyi biliyorum. Varmazken dilin gitmelere Çok geç olduğunu bilmiyordun. Seni ölüme terkediyorum İstersen misafir etme. Herkes bir yol bulabiliyormuş kendine. Meğer yolcusuymuşum cisimlerin Seni ilk tanıdığım şehirdeyim İlk görüştüğümüz yerde. Herşey bırakıldığı gibi. Herşey terkedildiği gibi. Bak bu tebessümün sanaydı işte. Gökhan Albayrak. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| seni ölüme terk ediyorum, |
Seni Ölüme Terk Ediyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Lise Terk - Seni Seviyorum | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 09-05-2008 13:39 |
| Pamela Spence - Ölüme Hasret | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:18 |
| Ölüme Beş Kala | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 02-04-2007 18:01 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 11:52 |
| Seni İçimden Terk Ediyorum | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 07-12-2006 20:04 |