| | #1 (mesaj-linki) | |
| NoRanynnBaşbakanLık tasdikLi iyi bir veLed oLamadım hiç...Ama birgün tasdikli olacağım ...Sanırım artık büyüdüm... Senin İçin... Kim ne anLarsa anLasın...Umrumda değiL... Ama sen haLa benim kimsesiz akLımdasın.............. ![]() Yüz gün beni daha yaşlandırdı Senin güzel yüzünü son kez gördüğümden beri Bin tane ışı beni daha soğuk yaptı Ve buna aynı şekilde bakabileceğimi sanmıyorum Ama bütün miller bölündü Senin yüzünü düşlerken şimdi hepsi kayboldu Burada sensizim bebeğim Ama sen hala benim kimsesiz aklımdasın Seni düşünüyorum bebeğim Ve sürekli seni düşlüyorum Burada sensizim bebeğim Ama sen hala düşlerimde benimlesin Ve bu gece sadece sen ve ben varız Miller yuvarlanmaya devam ediyor İki yöne de, insanlar gibi, merhaba demek için Hayata gereğinden fazla değer verildiğini duyuyorum Ama umarım biz gittikçe daha iyi olur Bildiğim her şey, ve gittiğim her yer Daha da zorlaşıyor ama aşkımı alıp götüremeyecek Ve son kişi düştüğünde, her şey söylenip bittiğinde Daha da zorlaşıyor ama aşkımı alıp götüremeyecek Son Düzenleyen Blue Blood; 13-11-2007 @ 10:48. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoRanynnIf you'll be waiting, If you dream of me like I dream of you, In a place that's warm and dark... In a place where I can feel the beating of your heart.. ![]() Çok Etkileyiciydi, Çok Beğendim... Teşekkür Ederim Benim Küçük Veledim... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoRanynnWhen I die, I wish to comeback as one of your tears. What man would be so lucky As to have been conceived in your heart, Born in your eyes, Live on your cheeks, And die at your lips...I will be waiting for you... ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
NoRanynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Noranynn | Blue Blood | Yazın Hayatı | 792 | 28-03-2009 03:09 |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |