| | #1 (mesaj-linki) | |
| Serkan'a Sevgiyle - Vatan BorcuBıraktığın herşey olduğu gibi kalmayacak..Ama bilki sevgi ve özlem daha da kuvvetlenecek,seni sevenlerin yürekleri hep seninle bunu hiç unutma recruit soldier'im benim...Hayırlı tezkereler,güle güle git güle güle gel canım benim.. ![]() SmyRnA Alintidir..Tesekkurler : ) Son Düzenleyen Blue Blood; 08-11-2007 @ 13:48. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Serkan'a Sevgiyle - Vatan Borcukendisi asker, umarım sağsalim gelir ve çok güzel bir flash![]() Geceler ağır ağır Çöker dizime Yarime haber edin Benim yerine Uyanır dururum onu Can evimde bulurum Ben ona kavuşayım Uzanır dizinde uyurum Beni gurbet elde bırakın Onu çeker canım avunurum Affet beni affet anam Yolum bekler ***** düşman Gelen yolcu giden yolcu Çabuk biter vatan borcu Canım anam bekle beni Ben askerim özle beni Göz yaşlarım sitem dolu Zor beklenir asker yolu Canım anam baekle benli Ben mehmedim özle beni Bitmek bilmez uzun yollar İzin verin yarime gidem dağlar Söz Yazarı : Serdar Ortaç Selim Çaldıran Besteci : Serdar Ortaç Düzenleme : Selim Çaldıran serdarımda bir ayrı yorumlamış ama ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| borcu, serkana, sevgiyle, vatan |
Serkan'a Sevgiyle - Vatan Borcu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vatan Borcu / Asker Türküsü | VerSchL@GeN | Duygu Yüklü Flash'lar | 4 | 12 Saat Önce 06:28 |
| Vatan - Vatan Nedir - Vatan Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 6 | 21-01-2009 06:32 |
| Vatan | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 08-06-2008 01:21 |
| Serdar Ortaç - Vatan Borcu | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:21 |
| Bülent Ortaçgil - Her Şey Sevgiyle Başlar | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 23:39 |