| | #1 (mesaj-linki) |
Bana Söz Ver Aşkım Alıntı.. Son Düzenleyen Misafir; 15-04-2008 @ 10:33. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Söz Ver Aşkım ! Gitti artık deseler bile seninle kalacağım ![]() Unut deseler bile ben senin kalacağım ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bana söz ver aşkım, bana söz ver, bana söz ver askım, bana söz ver aşkım, bana söz verdin aşkım, bana sözver aşkım, söz ver, söz ver aşkım, söz ver bana, sözver, |
Bana Söz Ver Aşkım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hikayeler ve Öyküler -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1686 | 1 Hafta Önce 00:24 |
| Bertuğ Cemil (Bertuğ Cemil Kimdir? - Bertuğ Cemil Hakkında) | MaKaLeLe | Türkçe Rock | 4 | 26-06-2008 17:39 |
| İslam Tarihi - En Büyük Fethin Arefesinde | thedoctor_611 | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 07-06-2007 18:31 |
| İslam Tarihi - Kureyşin Düşmanlığı ve İşkence | thedoctor_611 | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 07-06-2007 18:19 |
| İslam Tarihi - Medine'ye Gelen Giden Elçiler | thedoctor_611 | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 07-06-2007 16:47 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||