| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gözlerime Çizdim SeniNoRanynn ![]() Seni seviyorum bebem... Son Düzenleyen Blue Blood; 03-01-2008 @ 14:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerime Çizdim Seni Ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedi Senden başkasını sevmedim sevemedim Her şeyi sildim gönlümden bir seni silemedim Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum... Eline Sağlık bebeğim, Çok Güzel olmuş... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerime Çizdim Seni
şarkı süper kardeş | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
SATANPİST HERŞEYİN İYİSİNİ YAPAR ZATEN | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerime Çizdim Seni Arkadaşım bu şarkı var ya alıp götürüyor insanı dinledikçe eski sevdalar değilde eski sevdam geliyor aklıma oof nese boşverelim şimdi. Biz devamını bekleriz çok güzel herşey için çok teşşekkür ederim. Yüreğine sağlık. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gözlerime Çizdim Senieski telefon müziğim..çok severim bu şarkıyı...son zamanlarda fazla dinlemeye başladım gene...emegine saglık | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
arabesk gibi sözleri var diye düşünülse bile dinlendirici bir şarkı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
çok güzel bir parça ben bunu çalmasını biliyorum ama sesi güzel olan biri olsa bi zde yapabilirz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çizdim, gözlerime |
| gozlerime cizdim seni sarkisi, gozlerime cizdim seni video, gozlerine cizdim seni sarkisi, |
Gözlerime Çizdim Seni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Berker - Gözlerime Çizdim Seni | B.L.A.C.K | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-11-2008 19:51 |
| Muazzez Ersoy - Gözlerime Bakta Söyle | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 23:34 |
| Yan Çizdim | MMDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-02-2008 15:09 |
| Gözlerime Çizdim Seni | Mystic@L | YouTube'dan Seçmeler | 8 | 19-05-2007 18:20 |
| Gözlerime Çizdim Seni | SiberMax | Sizin Video'larınız | 0 | 06-04-2007 14:32 |