Arama

Erkeklerin İdeal Kadın Tanımı

Güncelleme: 16 Nisan 2016 Gösterim: 49.118 Cevap: 4
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
3 Ekim 2008       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
İdeal Kadının Yeri Tespit Edildi!
Tanrı, her ırkın kadınına ayrı güzellikler vermiş. Kendi kadınlarımıza laf ettiğimiz yok. Aşağıdaki listeye girememiş olmaları, olası "kendi ırkına torpil yapmışlar" eleştirilerini engellemek için. Geniş düşünmekte fayda var. Türk erkeğine en uygun kadını, her ırkın en iyi özelliklerini bira araya getirerek buluyoruz...
Sponsorlu Bağlantılar
YAZI: OKAN CAN YANTIR

Yemek kültürü
Türk erkeğinin damat tadına eri yakın yemekleri Meksikalılar yşpıyor. Et ve baharat ağırlıklı mutfakları bizimkine oldukça yakın. Amerika Kıtası'ndaki kadınlar arasında, Brezilyalılardan sonra en sıcakkanlı ırk olmaları da ayrı bir avantajları.

Kalça
Kalça dediğimiz zaman aklımıza şüphesiz Brezilya ırkı gelir. Bu güzelliğin sebebi, kızların küçük yaşlardan itibaren samba kültürü içinde büyümüş olması ve bu dansın temel hareketlerinin kalça İle ilgili olmasıdır. Ülkenin kuzey bölümünde yaşayanlar koyu tenli; gü­ney bölgelerde yaşayanlar ise daha açık tenlidir. Bu ırkın fiziksel gü­zelliğinin ardında, sömürge zamanında ülkeye gelen Portekizlilerle kolay kaynaşmış olması vardır. Bu yüzden, diğer Güney Amerika ülkelerine (İspanyol hakimiyetinde kalmış) oranla, daha farklı ırksal yapıdadırlar. Bikini üreticilerinin tanırım kataloglarında genelde Bre-zilayalı mankenleri kullanması boşuna değildir.

Saçlar
Sarışınlara ayrı bir sempatimizin olduğu gerçek. Bt)* düşkünlüğümüzü, "Sarışının adı, esmerin tadı" cinsinden veciz sözlerle kamufle etme çabamıza karsirj hepimizin gönlünde "san" sev­dası vardır. İsveçli kadınlar genelde "sarışıfvfnavi göz" bileşimiyle anlatılır. "Ülkenin kadınlarının ortak noktası, saç­larının "altın sarısı" rengidir. Bu renk, dünyanın her tarafında bu ırkın adıyla anlatılır. Gerçi, kozmetik endüstrisinde yaşanan gelişmeler, ülkemiz sokakla­rında da, en az İsveç'te olduğu kadar sarışının dolaşmasına yol açtı. Eğer bu ürünler, genetik yapımıza etki ederse, iki nesle kalmaz İsveçlilerden daha sarışın kızlarımız olur, orası kesin.

Göğüs
Kalça yapısındaki üstünlük nasıl Brezilya'ya aitse, göğüs güzelliğinde de Venezüella'nın bariz üstünlüğü var. Bu özelliklerini belgeleyecek sayıda dünya güzeli de yetiştiren bir coğrafya orası. Venezüella kadınının en belirgin özelliği; vücudunun diğer bölümlerinin güzelliği ne olursa olsun, göğüslerinin güzel olması. Türk erkeği olarak, göğüs güzelliğine düşkünlüğümüz olduğu sürece, Venezüella topraklarına akma planlarımız var olmaya devam edecek.

Yüz orantısı
Böyle bir liste yapıp, o listede Çek hatunlarına yer vermemek ayıp olurdu. Sadece ayıp olmakla kalmaz, insanlık suçu olurdu. Çek hatunları, genel güzellik açısından her zaman "en iyiler" listesinin en üst sıralarında yer alır. En belirgin özellikleri ise yüz güzellikleridir. Hatta bilim adamlarının "altın oran" şeklinde adlandırdıkları kemik yapısına en uygun kadınlar bu topraklarda yaşar. "Altın oran", kısaca, Yunan heykellerinde gördüğümüz "Afrodit" tipine denk geliyor.

Bacaklar
Bu alandaki tartışmasız favorimiz Ruslar. Irksal avantajlarının yanında, küçük yaştan başlayan spor alışkanlıkları, ortaya son derece iyi bir sonuç çıkarıyor. Ülkedeki 18 - 30 yaş arası kadınların bacak boyu ortalaması çoğu Avrupa ülkesinde, aynı yaş grubu içinde yer alan erkeklerden bile daha uzun.

Konuşma şekli
İtalyan kadını konuşurken mimikleri, el ve kol hareketlerini çok kullanır. Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre kadınlar, Fransızca konuşan erkekleri; erkekler ise İtalyanca konuşan bayanları seksi buluyor.

Bağlılık
Kültürlerinde geyşalık vardır. Yavaş yavaş unutulmaya yüz tutmuş olmasına rağmen geyşalık, Türk erkeği olarak, arayıp da bulamadığımız bir özelliktir. Huzur vericidir, yaptıklarımızın hesabını sormayıcıdır, hizmet edicidir. Daha ne beklenir ki.

Gözler

Göz güzelliği denince, akla ilk Acem kızları gelir. Doğal sürmeli gözleri en büyük avantajları, vücutları­nın büyük bölümü, rejim kuralları dolayı­sıyla kapatılmış oldu­ğundan, dikkatimiz is-{gr istemez gözlere kayıyor. Bunda, o sür­meli gözlerin hiç mi payı yok; elbette var. Üstelik, iranlı kızlar, ül­keleriyle ilgili var olan önyargıların aksine, yaşam tarzı olarak, jöatılı hemcinslerinden aşağı kalmaz rahatlıkta.

İdeal kadın
Yaptığımız incelemeler ve hesaplamalar sonrasında anladık ki, ideal kadının yaşadığı nokta, san dairelerle gösterilen yerin tam ondası. Belki de Atlantis... Dileyen, gidip aramakta özgürdür. Bulabilme ihtimalinizin düşüklüğünü göz önüne alacak, eldekılerle yetinmenizi tavsiye ediyoruz.

Kaynak: ESQUIRE

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 17:33
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #2
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Erkeklerin İdeal Kadın Tanımı


Sponsorlu Bağlantılar
Değişen hayat şartları sadece kadınları değil, erkekleri de zengin sevgili bulmaya itiyor. Son dönemlerde erkekler de kadınlar da para, kariyer, güzellik, kültür gibi özellikler arıyor.. İşte modern erkeklerin yeni sevgili profilleri..

Samanlık artık seyran değil.. İş hayatında kadınların da önemli rol oynayan kadınlar erkeklerin beklentilerini değiştirdi.. Şimdilerde erkekler olanakları iyi, kariyer yaşamında yeni kapılar açacak, yeni fikirlerle iş yaşamını destekleyecek kadınlar arıyor. Erkekler de artık dar gelirli bir hayat sürmek için evlenmek istemiyor.

Bir yastıkta kocanmıyor..

Değişen hayat koşulları çekirdek aileyi tehdit ediyor. Kent yaşamının getirdiği zorluklar, ekonomik sorumluluklar çiftlerin ilişkilerini yıpratıyor. Hiçbir ilişki eskisi gibi yaşanmıyor ve çiftler daha fazla dayanamayıp boşanıyor.

Kadın başarılı olmalı..

Erkekler kariyer sahibi, başarılı kadınlarla birlikte olmak istiyor. Hırslı ve işteki istekleri daha yüksek bir kadın onların hayata daha iyi bakmalarını sağlıyor. Çalışmak istemeyen kadınlar erkeklere göre hayatın yükünü tek başına taşımalarına neden oluyor ve ilişkinin sonu ayrılık oluyor.

Malı, mülkü olsun..

Eskiden fakir ama gururlu olmakla yetinen erkek ve kadın artık gelecek kaygısı yaşamamak için evi, arabası veya dünyada çakılı bir çivisi olmasını istiyor. Erkekler malı mülkü olan kadınlar arıyor.


AŞK YAKAR
Kroot - avatarı
Kroot
Ziyaretçi
24 Eylül 2010       Mesaj #3
Kroot - avatarı
Ziyaretçi
Erkeklerin gözüyle 'ideal kadın'ın özellikleri bir listede toplandı. ideal kadının özellikleri şöyle sıralandı:

• İdeal bir kadının okuma alışkanlığı olmalı. Erkekler gazetelerin sadece ilk ve son sayfalarını okuyan ve gündemi takip etmeyen kadınları sohbet arkadaşı olarak görmüyorlar.
• Telefonla gerektiği kadar konuşmalı. Kadınların telefon konuşmalarını saatlerce uzatmaları erkeklerin sinirlerini bozuyor.
• Ağır makyaj yapmaktan, aşırı parfüm ve çok çarpıcı ojeler kullanmaktan kaçınmalı. Böyle görünen kadınlar daha çok ilgi çekse de erkeklerin tercihi doğal ve masum güzellikten yana oluyor.
• Televizyon dizilerine bağımlı olmamalı. Yaşamını bu dizilere göre programlayan ve bu saatlerde dünyadan kopan kadınları anlayamayan erkekler, doğal olarak onlardan uzaklaşıyorlar.
• Lüks tutkunu olmamalı, alışveriş sırasında da mantığını koruyabilmeli. Taksit imkanı var diye eve gereksiz eşyalarla dolu paketler taşımamalı.
• Alkol ve sigaradan uzak durmalı. Beğendikleri kadınları aynı zamanda birer anne adayı olarak gören erkekler kötü alışkanlıkları olan kadınlardan içgüdüsel olarak uzaklaşabiliyorlar.
• Formuna dikkat etmeli. Ama her yemeğe ‘diyetteyim’ diye başlamamalı. Çünkü bu erkekleri en çok sıkan kelimelerden biri…
• Evi ya da odasını oyuncaklarla doldurmamalı. Sadece görüntüsü güzel diye evi hiçbir işe yaramayan eşya kalabalığına boğmamalı.
• Türkçe’yi kötü kullanmamalı. Bol bol yani, filan, şey gibi kelimeler kullanan ve argo konuşan kadınlar yerine etkili ve tane tane bir konuşma her zaman daha çekici geliyor.
• Sadece kızlarla değil erkeklerle de arkadaş olabilen kadınlar, erkeklere daha çekici geliyor. Böyle kadınlarla daha kolay ve iyi iletişim kurabiliyorlar.
• Çocuk taklidi yaparken itici olmamalı. Kadınların şirin olmak adına yaptıkları küçük çocuk taklitleri yerinde ve dozunda olmadığında erkeklerde ters tepki yaratabiliyor.
• Kıskanç olmamalı. Sevgilisini sürekli sorgulayan ve takip eden kadınlar, kendilerine güvenmedikleri mesajını vererek çekiciliklerini kaybedebilirler.
• Erkeğin her şeyiyle ilgilenmemeli. Bazen annesinden daha ileriye geçerek, erkeğin her işiyle ilgilenen kadınlar, aradaki büyünün bozulmasına ve erkeğin kaçmasına neden oluyorlar.
• İç dünyasında huzurlu olabilmeli. Geçmişte yaşadığı psikolojik sorunları ve ailesel problemleri çözümleyememiş kadınların, erkeklerin gelecek planlarına girmeleri zorlaşıyor.
• Kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Hiçbir işlerini bir erkeğin yardımı olmadan yapamayacağını düşünen kadınlar, erkeklerde önceleri bir koruma duygusu yaratsa da bir süre sonra bu duygu sıkılmaya dönüşüyor.

Alıntıdır.
My Love - avatarı
My Love
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #4
My Love - avatarı
Ziyaretçi
Biz çok güçlüyüz ve bunu biliyoruz. Peki kendinize bir erkeğin gözünden baktınız mı? Yapılan bu anket kadınları biraz kızdırabilir.

Erkeklerin ideal kadın tanımı
Gerçek bir kadın minibüsçüler gibi küfretmez
Gerçek bir kadın kesinlikle ağır küfürler ederek konuşmaz. En angarya işi yaparken ya da en zorlandığı anlarda bile. Bu tür kaba kelimeleri zihninin bir köşesinde tutar ve içinden söyler. Ancak erkek ara sıra da olsa adi kelimeler duymak isteyebilir. Özellikle seks yaparken. O yüzden gerçek bir kadının küfürlü konuşmayıp bu sözcükleri dilinin ucunda tutması gerekir.

Gerçek bir kadın kalabalık arasında takılmaz
Gerçek bir kadın yalnızdır. Erkek onu bir partide gördüğü zaman kimseyi tanımadığını hemen anlar. Büfenin yanında tek başına durmaktadır ve ona ulaşmak hiç de zor değildir, çünkü etrafında aşılması gereken arkadaşlarından oluşan bir duvar yoktur. Ancak yalnızlığının özünde asosyal olması değil herkesle çok yakın ilişki kurmaktan hoşlanmıyor olması ve seçiciliği yatar. Kaldı ki yanına gelen erkekle sohbet etmesi ne kadar sosyal olduğunun göstergesidir. Kendine güven veren erkeklerle ilişki kurabilir ancak.

Gerçek bir kadın topuklu ayakkabı giyer
Gerçek bir kadın ne basket ayakkabısı (eğer Madonna değilse), ne çizme, ne balerin ayakkabısı, ne terlik, ne Birkenstock, ne de bot giyer. Hayır gerçek bir kadın sadece topuklu ayakkabı giyer. Tıpkı eskiden büyükannelerimizin zamanında olduğu gibi. Bacakların sonsuz görünmesini sağlıyor ve yürürken çıkan tıkırtı kulağa çok hoş ve kadınsı geliyor.

Gerçek bir kadının saçları uzun olur
Gerçek bir kadının saçlarının içinde kaybolup orada yaşanabilmeli. Gerçek bir kadın aşk yaparken yeleleri boynuna dolanmalı ve sağa sola yayılmalı. Bu kesinlikle çok seksi! Eğer bir kadın saçlarını kesiyorsa bu kesinlikle düzene girmek içindir. Yoksa onları uzun bırakır. Bir erkeğin onları parmaklarıyla okşayıp şekil vermesi en doğal hakkıdır. Kadınların bazen topuz yapması da çok etkileyici olabiliyor. Özellikle mutfakta çalışırken aceleyle topladığı saçları çok seksi bir görüntü yaratabiliyor. Bunların hepsi çok kadınsı!

Gerçek bir kadın çivi çakmayı bilmez
Gerçek bir kadın buzdolabının kapısını kapatmak, otomobil park etmek ve bilgisayarda "ctrl + z" yapmak için bile bir erkeğe ihtiyaç duyar. Kadınlar zeki ve duyarlıdır ancak el becerisi gerektiren işlerde değil. Çünkü onlar tamirci değiller. Gerçek bir kadın erkeği duvarda matkapla delik açarken tayyörü ile yerde oturup onu seyreder. Çünkü matkabı kullanmaya kalkarsa mutlaka kırar ya da kendini yaralar. Ve erkeği tamiratı bitince tebrik etmek için alkışlar.

Gerçek bir kadın ev işlerinden anlar
Bu gerçek bir kadının doğasında vardır. Ev için en ekonomik alışverişi yapmayı bilir. Eve arkadaşlarımla geldiğimde yarım saat içinde sekiz kişilik yemeği parmağının ucuyla hazırlayabilir. Öte yandan bulaşık makinesini çalıştırabilir, çamaşırları asıp kuruyanları tek başına ütüleyebilir. Tüm bunların organizasyonunu yaparken hiç de zorlanmaz. Erkek çorabını arayıp da bulamadığı zaman yine o bulur. Neden biliyor musunuz çünkü o gerçek bir kadındır ve kayıp çorabın nerede olduğunu bilir.

Gerçek bir kadın sadıktır
Gerçek bir kadın, gerçek bir erkek gibi değildir. Gerçek bir erkek tek başına gezen yalnız bir kurda benzer. Özetle değişiklikten pek hoşlanmaz. Ara ara kendini dışarı atar ve yuvasına geri geldiği zaman hiçbir şeyin önemi yoktur. Gerçek bir kadın tıpkı dişi kurt gibidir ve minikleri korumak için yuvada kalır, erkeğini bekler. Eğer şehvet ve heyecan arıyorsa Madam Bovary gibi kendi seçimini yapmak zorunda kalacaktır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 12 Kasım 2016 17:00 Sebep: Yazı rengi ve sayfa düzeni.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
24 Aralık 2011       Mesaj #5
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Gerçek bir kadını beklemek
-Emre DEMİR-


Seni ben kallavi sokağında gördüm

Bir kadın. Gerçek kadın tek bir kadındır. Kadının gerçekliğine ikna olunan süre zarfında, dünyadaki tek kadın odur. Sonra bir başka gerçek kadın ortaya çıkar. Önceki de, şimdiki de, gerçektir. Gerçek değişkendir. Gerçeğe göre değişmek gerekir. Hakikate vakıf olmak, mutlak bir gerçeği keşfetmek değil, an be an değişen gerçeğe göre pozisyon almak. Kadını gördüm, onayladım.



Sen beni görmedin, görmedin

Kadın beni görmedi. Belki gördü, belki görmedi. Görüp görmemesi mühim değil. Kadın bana bakmadı. Bakmadan görmüş olabilir. Öyle olmuştur. Gerçek bir kadın, kendisini izleyen erkeğe kamera muamelesi yapar. Erkeğin, kadının gerçekliğine ikna olduğu süre zarfında, kadın bir oyun oynar. Sinemada oyuncunun kameraya bakmaması gibi, kadın, kendisini izleyen erkeğe bakmaz. Kameraya bakmak, dramayı bozar. Erkeğin, kadının “gerçeklik” oyununu bozabilmesi için, öznel kamera konumuna geçebilmesi gerekir. Bu durumda, kadın erkeğe senaryonun bir parçası olarak bakacaktır.

Kapıları çaldım adını sordum

Söylemediler öğrenemedim

Seni ben kallavi sokağında gördüm

Bir daha görmedim bilmedim


Gerçek bir kadın, tek bir kez görünür. İkinci kez karşınıza çıkan kadın, ya bir noterle evlidir ya da evlenmek üzeredir. Gerçek ve kadın, bir kez karşınıza çıkar. Gerçeği farketmemenin telafisi yoktur ve ağırdır. Gerçeğe, gözlerinizi kırpmadan bakmanız gerekir. Gerçekliğin içinde yaşamak yoktur. Gerçeğe göre yaşamak vardır. Bugün gerçek bir kadın gördüm. Bundan sonra herşey farklı olacak.

Belma sebil adını yakıştırdım

Gerçek bir kadının ismi olmaz. Gerçek kadının ismini öğrenmemek gerekir. Yapılacak olan, kadını bir isimle ilişkilendirmektir. Adlandırma, gerçeği inşa eder. Çoğu zaman, gerçek, kendi ismini belirlemez; isim, isimlendirdiği gerçeği belirler.

Aklıma geldikçe her sefer

Gözlerinin mavisini bitirdim

Saçlarının siyahına başladım


Gerçek kadının erkeğe verdiği zevk, kadının kendisinden ziyade, imgesinin zihinde canlanmasıdır. Kadını tek bir kez görmek yeterlidir. Sonrası erkeğin zihnindeki bir kurgu sürecidir. Kadın ikinci kez ortaya çıkarsa oyunu ve kurguyu bozacaktır. Bir film çekersem, tek bir kez görünüp kaybolan kadınlar kullanacağım. Başroldeki bir kadının, gerçek bir kadın olması imkansızdır. Başrol kadınları, ev hanımlarıdır. Başroldeki erkeğin, başroldeki kadında aradığı, tek bir kez görünüp giden kadının imgesidir.

Kallavi sokağında güvercinler

Benim karanlık istanbul’um

Bir esnaf kahvesinde oturdum

Belma sebil ya geçti ya geçer

Rüzgârını içime doldurdum


Gerçek kadın bir daha geçmez. Bunu bilmek, erkeğin beklememesini gerektirmez. Buluşmak başka, beklemek başkadır. Beklemek, buluşmak amacıyla kısırlaştırılmamış, her türlü beklentiden münezzeh, ilâhi bir durumdur. Gelecek olanı beklemek, kolay ve zahmetsizdir. Tıpkı gideni özlemek gibi. Gerçek bir kadın, cenneti bekler gibi beklenmelidir. “Rüzgârını içime doldurdum” da ne laf ama.

Kallavi sokağında güvercinler

Bunca yıl sönmemiş umudum

Nisan değilse mayıs

Perşembe değilse Pazar

Gerçek bir kadını, korkuyla beklerim ben, karşılaşma korkusuyla. Kadınlarla değil, kadınların hayaliyle mutlu oluyorum daha çok. Baudrillard, kadın ile hayat’ı birbirinden ayırdı. Kadın ve hayat arasında rekabet var. Kadını görürsün, kadın gider ve hayata dönersin.

Ben belma sebil’i bulurum

a.i.

Onu bir daha görür müyüm, bilmiyorum, sorun değil, ben daha çook belma sebil bulurum..
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..

Benzer Konular

11 Mart 2012 / AndThe_BlackSky Sağlıklı Yaşam
3 Şubat 2012 / _Yağmur_ Sağlıklı Yaşam
7 Temmuz 2012 / ThinkerBeLL Kimya
31 Mart 2009 / ThinkerBeLL X-Sözlük